Hogyan gondoskodjunk lábainkról a nyári hónapokban

aug. 14., 08:22

Nyáron is olyan lábakra vágyik, mintha csak alabástromból lennének? Segítünk, hogyan érje el. Ha végigolvasta cikkünket, biztosan szerelembe esik. És hogy kivel? Hát saját lábaival.


Az első benyomás

 
Már beszerezte az új szandálját, és alig várja, hogy megmutassa a világnak? Ne rontson el egy ilyen ritka pillanatot, és most rögtön ellenőrizze lába állapotát. Szépen rendben vannak a körmei? És mi van a sarkakkal? Nincs rajtuk bőrkeményedés? Talán azt gondolja, ezek csak részletkérdések, de épp az ilyen apróságokon múlik az a bizonyos első benyomás. Hetente egyszer vegye kézbe lábai sorsát, és használjon peelinget és körömlakkot. Legalább nyáron.
 

Hogyan győzzük le a kellemetlen szagokat

 
A balerina és a slip on cipők a nyár vitathatatlan velejárói, ami viszont nem kívánt mellékhatásuk, az a kellemetlen lábszag. Hogy elkerüljük, viseljünk zoknit. Balerina titokzoknit. Az alacsony szárú cipőkből nem kukucskálnak ki, így egy picit sem zavarják meg outfitje összhangját, és Ön sokkal jobban érezheti magát a bőrében, illetve a cipőjében. Hogyan? Lábai nem úsznak majd saját izzadságukban, és Ön sem a szégyenben. A mi balerina titokzoknijaink Meryl® Skinlife szálakból készülnek, amelyeknek többek között szagelnyelő funkciójuk van. 
 

7 dolog, amelyekért hálásak lesznek lábai

 
Mint ahogyan minden nap törődik fogai egészségéről, gondoskodjon nap mint nap lábairól is. Megérdemlik. Hiszen egész életében ők hordozzák testét és soha nem hagyják cserben. Próbálja meg betartani ezt a 7 alapelvet:
 
  • Soha ne álljon sokáig mozdulatlanul. Az állást felváltva sétáljon egyet, vagy legalább mozgassa meg alsó végtagjait. Tudjuk, hogy a hivatalban sorban állva nem kezd el guggolásokat csinálni, de már az is elég, ha jár egyet, vagy egy kicsit spiccre áll és vissza. Egyszerűen mondva: minden mozgás jobb, mint a semmilyen mozgás. Lábait átjárja a vér, amivel nagy szolgálatot tesz nekik. 
  • Cipőjét gondosan válassza ki. Amin biztosan nem kellene spórolnia, az a lábbeli. Döntsön minőségi darab mellett, amely tovább szép és hordható marad, lábboltozata pedig hálás lesz érte.
  • Minden héten kényeztesse lábait. Hogyan? Csak az Ön fantáziája szabhat határt. Fürdő, masszázs vagy borogatás, egyikkel sem nyúlhat mellé.
  • Járjon mezítláb, ha csak teheti. Nagyon kellemes, lábai pedig egyszerűen imádni fogják.
  • Minden nap mossa meg alaposan lábait, majd használjon megfelelő krémet.
  • Tegye fel lábait. Főleg ha bedagadtak vagy elnehezedtek.
  • Járjon el itt-ott pedikűröshöz. Hogy még sosem próbálta? Itt a legfőbb ideje ezen javítani.
 
Lábai sok mindent elárulnak. Egy másodperc elég, és máris leolvassa róluk a környezete, mennyit törődik magával. Gondoljon erre, és kényeztesse lábait. Kezdetnek ideális egy kis ajándék, természetesen saját részre – balerina titokzokni a Bellindától.