Hogyan határozzuk meg a boxeralsó méretét

márc. 22., 14:38

A boxeralsók a legkedveltebb alsóneműk közé tartoznak. Mindkét nem képviselői elégedetten viselik. A legfőbb előnye a kényelmes szabás, amely teljesen körbeöleli a kismedencét, igy télen megkérdőjelezhetetlen választás. 


A nagyság meghatározása nem okoz komoly fejtörést. A legtöbb esetben ér a szabály, amely szerint az alsónemű mérete egyezik a ruhamérettel, amelyet általában viselünk. De természetesen ez sem mindig igaz. A boxeralsó azonban nem tanga, ez utóbbi esetében ajánlatos nagyobb számút választani a kényelmes viselet érdekében. Boxeralsó vásárlásánál nyugodtan válassza azt a méretet, amelyet a nádrágok vásárlása esetén is. Ha nem hisz ebben a szabályban, egyszerűen mérőzködjön meg. Sztreccs pamut boxer

Fogja a centimétert, és mérje meg csípője körvonalát. A lemért méretet pedig egyszerűen hasonlítsa össze táblázatunkkal. Ebben a táblázatban megtalálja a számmal és a betűvel történő számozást is. A csipő méretét mindkét nem képviselőinél egyformán mérjük. És ha arra kiváncsi, hogy a férfiaknak más méretet is meg kell-e adniuk, aláruljuk, hogy nem kell. Az első tasak mérete univerzális. A boxeralsók ugyanis elasztikusak, és igazán sok elfér bennük. 

Miért válasszunk épp boxeralsót? 

A boxeralsók iránti vonzalom nem véletlen. Ennek nem csak a már említett kényelem az oka. Boxeralsókat különböző formában és különféle anyagokból készítenek, így nem csak otthoni viseletre, de sportoláshoz vagy más fizikai aktivitáshoz is megfelelő választás. Nem is beszélve arról, milyen jól mutatnak férfiakon és nőkön egyaránt. 

Egy a megannyi alsónemű trendek közül, így a boxeralsó trendek közül is, a színkavalkád. Az atraktív, vidám és játékos dizájn ott is otthonra talált, ahol azelőtt a neutrális színek voltak a megszokottak. És ez nem csak a nőkre, de a férfiakra is igaz. Kínálatunkban a legkülönfélébb színekben pompázó boxeralsókat talál. Például a Dry & Cool - nem csak tökéletesen néz ki, de kényelmes is, és az innovatív anyagnak köszönhetően szárazon tartja bőrét.