Hogyan működik az alakformáló legging, valóban hihet benne?

jan. 5., 13:04

Talán az Ön fejében is megfordult már, vajon egy alakformáló legging valóban működik-e, vagy egy újabb reklámfogásról van szó, amely csak a pénztárcáját vékonyítja meg. Nézzük meg most közelebbről, milyen alapelven működnek ezek a leggingek.  


 

Karcsúsítja a problémás területeketAlakformáló bermuda

Senki sem várhatja el, hogy egy éjszaka alatt 10 kilót fogy majd egy csodanadrágban. Ez így tényleg nem működik. De mi is az, amit a Bellinda Active Simmer kínál?

  • lefarag 3-4 cm-t a zsírpárnákból, így vékonyabb vonalakra tesz szert
  • a hatás 28 nap rendszeres használat után jelenik meg
  • ez a legging segít Önnek a problémás területek formálásában, mint amilyenek a csípő és a combok
  • megszabadítja a kellemetlen narancsbőrtől
  • bőre finomabb, kellemesebb tapintású lesz

Hogyan érheti el mindezt a Bellinda Active Simmer legginggel? A varázslat a használt anyagban rejlik. Az Acti Mineral Complex elnyeli a teste által kibocsátott hőt, majd infravörös hullámokká alakítva visszavezeti a bőrébe. Így a szervezet fokozatosan felmelegszik, gyorsul a metabolizmus, az anyagcsere folyamatok. 

 

Hogyan működik az anyagcsere?

Az anyagcsere folyamatok kulcsfontosságúak a fogyás során. A test a felvett táplálékból kiválasztja azokat az anyagokat, amelyekre szüksége van. Majd ezeket az anyagokat tovább bontja, és energiává alakítja. A problémás területek zsírpárnái hő hatására kezdenek leolvadni a testről. Ez a legging a bőr teljes felületét felmelegíti és növeli a vérellátását, így gyorsítja az anyagcserét, a zsírégetést és a bőr simává válását. Bőre fokozatosan megszabadul a kellemetlen dombocskáktól (narancsbőrtől), melyeket nem más, mint a bőr alatt felgyülemlett zsírpárnácskák alkotnak. 
 

Még láthatóbb eredmény

Ha valóban fogyni akar, és ennek érdekében tornázik is és egészségesen táplálkozik, akkor az Acti Mineral Complex legging igyekezetét 100%-osan támogatja majd. Ez a legging lehet az Ön következő segítője, amely megkönnyíti a szebb külsőhöz és az egészségesebb életvitelhez vezető utat, segítségével még jobb eredményt és még láthatóbb változásokat érhet el.