Hogyan nézzünk ki még jobban a ruháinkban?

jan. 25., 08:40

Egy társasági eseményre a megfelelő ruha kiválasztása épp olyan fontos, mint a megfelelő fehérneműé. Hogy kényelmesen és szexinek érezze magát, annak is szenteljen figyelmet, mit visel a ruha alatt. Segítünk, hogyan csinálja ;)


 

Diszkrét melltartóSzuper push-up melltartó

Alapjában véve érvényes a szabály, amely szerint nem szabad a melltartónak kilátszódnia vagy átlátszódnia. A melltartónál fontos, hogy megfelelő méretet válasszon. Csak a megfelelő méretű melltartó biztosítja azt a szexi dekoltázst, amely a ruhában is szépen kirajzolódik majd. Ha pánt nélküli ruhát választ, egyértelműen lecsatolható pántú melltartót kell hozzá viselnie, amely kihangsúlyozza melleit, mégsem hívja fel magára feleslegesen a figyelmet. Az átlátszó pántokat teljes verje ki a fejéből! Mindig látszanak, és nem tesznek jó benyomást. Egy alkalmi ruha alá inkább sima felületű melltartót válasszon, amely nem rajzolódik ki a ruha alatt. Ha viszont esti randira készül egy szexi koktélruhában, természetesen bátran dönthet a csipkés fehérnemű mellett. 

 

3ACTIONS Alakformáló női trikó Formálja vonalait 

Egy feszes ruhát választott az estére, de fél, hogy ha leül, látszódnak majd az előnytelen redők? Azokhoz a koktélruhákhoz, amelyek teljesen a testhez simulnak, válasszon alakformáló fehérneműt. Ugyanis tökéletesen igazodik. Megszabadítja Önt néhány centimétertől. Minden nő számára ideális. Ami a színt illeti, mindig a ruhával azonos színű alsóneműt kell választani. Képzelje el, milyen rettenetesen mutat egy fekete koktélruha mögül kikandikáló fehér alsónemű, és fordítva.  

 

Társasági esemény? Ne feledkezzen meg a harisnyáról

Jelentős társasági esemény esetén, mint például egy bál vagy egy esküvő, ne feledkezzen meg a harisnyáról. Egy ilyen eseményen a meztelen lábak átlépnék az etikett szabályait. Soha nem fog mellé, ha egy áttetsző fekete harisnyát választ, amely karcsúsítja és megnyújtja lábait. Kényelmesen és persze szexinek érzi majd magát. A fekete nájlonharisnyánál ráadásul nem eshet abba a hibába, hogy rossz árnyalatot választ. A fekete egyszerű, elegáns és univerzális.