Hogyan öltözzünk fel egy üzleti találkozóra?

jan. 24., 08:45

Egy új üzleti partner megszerzése, vagy egy új közös projekt megteremtése az Ön kiváló tárgyalókészségéről árulkodik. Mint azt már psychológiai kutatások is bizonyították, sikeréhez nagyban hozzájárul outfitje is. Mi az, ami segíthet a magunk elé kitűzött cél elérésében, és mi az, ami a célvonal előtt gáncsolhat el bennünket, most eláruljuk.   A formális öltözet profizmusról és megbízhatóságról tanúskodik, kihangsúlyozza a megjelenésében már amúgy is tükröződő kiválóságát, ezért fektessünk kellő figyelmet outfitünk összeállítására. 


Részesítsen előnyben minőségi anyagokat

Válasszon minőségi anyagokat, mint a selyem, pamutkeverékek vagy viszkóz, és a bohém minták helyett nyúljon az egyszínű ruhadarabok után. Emlékezzen a mondásra, amely szerint egyszerűségben rejlik a szépség. A siker is.

Gondoljon a ruha hosszára is, a szoknya vagy ruha mindenképp érjen legalább térdig. Egy fekete ceruzaszoknya szépen kifejezi alakját, egy minőségi blúzzal kombinálva, haját kontyba fésülve nemcsak elegáns, de egyben kifinomult is lesz kinézete.

 

A cipő mint névjegy

Nem hiába mondják, hogy cipőről ismerni meg az ember mivoltját. Balerinák, nyitott szandálok, vagy robusztus téli bakkancsok – egyik sem illik egy üzleti megbeszélésre. Ha az időjárás megengedi, egy fekete, zárt orrú, alacsony sarkú cipővel biztosan nem foghat mellé. Télen válasszon elegáns csizmát, de vigyázzon a magasságára – fényes, térd felé érő lábbeliben már az ajtóban leírhatja magát.  

 

Ne feledkezzen meg a megfelelő fehérneműről sem

A fehérneműnek mindig illenie kell az öltözékünkhöz, nem csak egy üzleti találkozón. Egy testhez simuló ruha vagy szoknya alá mindenképp válasszon varrás nélküli fehérneműt, hogy azokon a bizonyos helyeken ne keltsen zavaró effektust. Ugyanezt az elvet követve válasszon mindig klasszikus testszínű vagy fekete harisnyát, például az ABSOLUTE FLEX harisnyanadrágot, amely nem csúszik el, így biztos kényelmet nyújt a találkozó egész ideje alatt.

 

És a make up?

Ebben az esetben is a hangsúlyt helyezze a természetességre, és a figyelmet inkább sármjával vonja magára, mint egy erős szemhélypúderrel. Válasszon decens, halvány tónusokat, a vörös ajakrúzst pedig spórolja meg az esti programra. Ez erős smink ugyanis könnyen a figyelem középpontjába kerülhet, aminek egy fontos megbeszélésen Ön sem örülne igazán. Végezetül külsőjét koronázza meg egy csepp finom parfümmel, mindazonáltal most is igaz a mondás – a kevesebb néha több. 

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább