Hogyan szabaduljunk meg a naracsbőrtől?

febr. 20., 14:31

A nyarancsbőr talán minden nő rémálma. Közvetlen tapasztalata pedig a nők 90%-ának van vele. Önnek is elferdíti vonalait? Mit gondol, leküzdhető? És ha igen, hogyan?


 

Jó hír, hogy az előbbi kérdésre a válasz igen. Igen, le lehet küzdeni. Az utóbbi kérdésre viszont már összetettebb a válasz. Kezeskedés vagy gyors recept a legnagyobb valószínűséggel nem létezik. Sajnos bizonyos genetikai tényezők is számításba kerülnek. De néhány szabály betartásával sokat javíthat a helyzeten. Segítségére lehet páldául egy jól megválasztott funkcionális alsónemű és a karcsúsító harisnya is. 

Mi is az a narancsbőr?

Előszöris foglaljuk össze néhány szóban, mi is az a narancsbőr. Tulajdonképpen nem más, mint egyenetlenül eloszlott bőr alatti zsírréteg vagy a kötőszöveti rostok között felgyülemlett zsírcsomók. Tehát az izom a bőrhöz való kapcsolódása területén fordul elő. A narancsbőr képződéséhez nem feltétel a magas testzsírszázalék, tehát ha sikerül leadnia néhány kilót, nem feltétlenül szabadul meg egyben a narancsbőrtől is.  

Ebből könnyen levonható a tanulság. Egyszerű megoldás nem létezik, és a pár nap alatt a narancsbőrtől való teljes megszabadulást ígérők csak a kétségbeesett nők pénztárcájába szeretnének mélyen belenyúlni. Van azonban módja annak, hogyan segítsünk, néhány eljárás kombinált használatával pedig akár búcsút is mondhat ennek az esztétikailag nagyon is zavaró tényezőnek. Az egészséges étkezés, rendszeres testmozgás és kiváló minőségű kozmetikumok mellett segítségére lehet még egy dolog, amely nem csak preventív hatással bír, de a már kialakult narancsbőrrel is képes felvenni a harcot – nem más, mint a minőségi funkcionális alsónemű és a karcsúsító harisnyanadrág.

Hogyan segítenek?

Narancsbőr esetében elengedhetetlen, hogy megfelelő legyen a vérkeringés az adott területen, valamint hogy nem csak a vér-, de a nyirokrendszer is kifogástalan állapotban legyen. Ezért fontos a testmozgás, és szintén ez okból rontja a helyzetet a dohányzás és a helytelen táplálkozási szokások is. Jó hír, hogy ezen területek vérellátását nagyban segíthetik funkcionális alsóneműink és karcsúsító harisnyáink is. 

A minőségi Fit in Form harisnyák aloe vera kivonatot tartalmaznak, amely serkenti a bőr vérkeringését és hidratál. Ez pontosan az, amire a bőrnek szüksége van, hogy küzdhessen a lerakódott zsír ellen. Az Active Slimmer funkcionális alsónemű, amely a csipőjét és a combjait is fedi, innovatív módszerrel harcol a lerakódott zsír ellen, simává és puhává teszi a bőrt. 

Ha genetikailag jó adottságú, és a narancsbőr messziről elkerüli, akkor nagyon szerencsésnek mondhatja magát. Ha azonban már fiatal korától szenved a narancsbőrtől, akkor itt az ideje, hogy felkészüljön egy hosszú küzdelemre. A klasszikus fegyverek mellé pedig szerezzen be funkcionális alsóneműt és karcsúsító harisnyát is, és erőfeszítései gyönyörű sima bőrben jutalmazódnak majd még a legérzékenyebb területeken is.