Hogyan vegyük fel a harisnyánkat anélkül, hogy megsértenénk a szálakat

máj. 10., 09:25

Önnel is előfordult már, hogy felszaladt a harisnyája? És épp, mikor először húzta fel? Talán valamit rosszul csinált. Talán alábecsülte a felkészültség fontosságát. Most itt a lehetőség valami újat tanulni, segítségere lehet ez a kis útmutatónk. 


 Előkészületek
 Felkészültség hozza meg a szerencsét! És a harisnyáknál ez kétszeresen igaz. Így csináljuk:
  •  Végezze el a kötelező manikűrt-pedikűrt
  •  Borotválja le lábait
  •  Kezeit kenje be hidratálókrémmel
  •  Vegyen le minden ékszert, amellyel megsértheti a harisnya szálait
  
 Tegyük a kezünk a szívünkre, és valljuk meg, hányszor vettük fel a harisnyát fordítva. Figyeljen erre az apróságra. Ha kétszer kell felvennie, az elpiruláson kívül kétszer nagyobb eséllyel szalad fel a harisnyája. 
  
 Fogjunk hozzá 
 Képes egy lábon egyensúlyozni? Ha igen, állva vegye fel a harisnyát. Így még egy kicsit meg is edzheti testét. Fitnesstrénere biztosan felugrik majd örömében, ha ezt elárulja neki. Ha viszont az egyensúly nem tartozik az erős oldalai közé, üljön le. A harisnya egyik lábszárát tekerje fel kezén, majd helyezze a harisnyába lábújjait. Óvatosan húzza fel a harisnyát a combjára. Törölje meg a homlokát! A legnehezebben már túl is van. Most még a másik lábat is harisnyázza fel! Végül győződjön meg róla, hogy a sarok es a spicc is a helyén van. Harisnyanadrágját húzza fel egészen a derekáig. 
  
 Ellenőrzés
 Végezetül álljon a tükör elé, és ellenőrizze munkáját. Túl sok anyagot lát valahol? Máshol meg épp túl szűk? Igazítsa el. A nájlonharisnya viseletekor kényelmes és kellemes érzése kell hogy legyen. Ha valahol bevág, vagy túlságosan húzódik, válasszon később egyel nagyobb számot. Meglátja, sokkal jobb lesz! 
  
 Egy tipp a végere: mielőtt kilép otthonából, tegyen a táskájába még egy harisnyát tartaléknak. Mondjuk a finom sztreccses FLY PANTYHOSE 15D-t, amely minden kézitáskában elfér. Berepedt vagy éles körmök, éles élű táska... Elég egy pillanat, és a harisnya már fel is szaladt. Számoljon vele előre!