Hölgyek figyelem! A melltartó divat márkaváltáson esett át

szept. 10., 12:00

A mai haladó életszemlélet, ahol a legfontosabb az egyén kényelme és elégedettsége, az öltözködésre is jelentős hatással van. A szabályok megszeghetőek, modernek, és mindenre vonatkoznak, amit kecsesen viselhet, és amiben jól érezheti magát. És ez vonatkozik a fehérneműre is. A melltartónak már nem kell tökéletesen elrejtőznie a póló alatt, ellenkezőleg, ha valahonnan egy finom csipke vagy pánt kandikál ki, az csak jó. A fehérneműt divatos kiegészítőnek tekintik, amely a ruházat részét képezi.


Forrás: Unsplash

Melltartó szabások és stílusok

Merítsen ihletet, és fűszerezze stílusát fehérneművel. Azon időknek, amikor a melltartónak szinte láthatatlannak kellett lennie, és csak a melleket tartotta, megkongatták a harangot. Manapság a fehérneműt büszkén viselik mellmérettől és körmérettől függetlenül. A melltartók gyakran teljesen helyettesítik a felsőket, vagy kikandikálnak belőlük. Ezért a melltartó kiválasztásakor ügyeljünk a megfelelő kosárméretre és támasztékra, de ha a megjelenésről van szó, akkor merjünk bátrak lenni. Ez a trend nem a provokációról szól: a fő jelentés a rétegekkel és anyagokkal való játék.

Forrás: Unsplash

Balconette a főszerepben

A balconette melltartó különc lehet, vonzza a figyelmet, ezért remek választás egy hétköznapi ruha különlegessé tételére. Egy lazább pólóval vagy egy mély dekoltázsú inggel kombinálva lendületet és eleganciát ad, a kabát alatt pedig az egyébként üzleti stílus fő kellékévé válik. Vegyen fel balconette csipkemintás melltartót hímzéssel, és hagyja, hogy felébredjen Önben a belső nőiesség és a részletekre való odafigyelés. Ha egy hírességtől szeretne inspirációt, nézze meg Selena Gomez ruhatárát, aki nemrég egy rózsaszín balconette melltartót viselt ruhája alatt egy új klipben.

Forrás: Youtube.com

Mutassa meg a széles pántokat a top alatt

Többé nem kell eszeveszetten elrejteni a háromszög alakú melltartó széles pántjait a ruharétegek alá. Éppen ellenkezőleg, manapság a keskeny pántos felsők és a spagetti felsők alatt hordják őket, amelyek extra stílust és teljesen új megjelenést adnak. Ha  már egy sokoldalú gardróbról beszélünk, akkor ez az út vezet hozzá: meglévő darabok friss kombinációja, ahol elengedheti fantáziáját, és dizájnert játszhat.

Tippünk: a friss modern elemeket hagyományos formákkal ötvöző DIM márka kínálatában modern, széles pántos melltartókat találhat.

Átlátszó felsők és a fehérneműk

Egy másik trend a melltartó és az átlátszó felsők rétegezése. Ebben az esetben a melltartó kiválasztása teljes mértékben Önön múlik: bélelt, nem bélelt, színes vagy sima, sportos vagy merevítős, a képzeletnek nincs határa. Próbáljon ki különböző variációkat a tükör előtt, és alkosson outfiteket különböző alkalmakra. Az Instagram vagy a Pinterest hatalmas ihletforrás, szóval szánjon egy délutánt önmagára, és találjon új viselési módot a melltartóinak és egy helyet, ahol ragyoghat.

Forrás: Unsplash