Hordunk még nájlonharisnyát?

ápr. 5., 10:33

Önnek is eszébe jutott már, hogy a harisnyanadrág rég lejárt lemez? Mondjuk mert egy társasági eseményen meztelen lábujjú nőket látott? Revolúció, amelyről barátnője nem tájékoztatta? Még véletlenül sem! Cikkünkben felfedjük a valóságot. 


Bemutatjuk Etikettet, a dámát! Üvegszálas harisnyanadrág

Etikettet ügy képzeljük el, mint egy tökéletes külsővel rendelkező nénikét. Tökéletes testtartás, hibátlan frizura, tündöklő gyöngysor a nyakon. Igen, valahogy így festhet Etikett. Ez a dáma minden eseményen ott van, és megfigyeli az ottlévőket. Osztályozza a hölgyeket és az urakat, mindent és mindenkit, igen, Önt is! Nem lehet elkerülni a figyelmét, mindenütt éberen figyel. Igaz, hogy a lazább események, mint a kertipartik vagy gyerekzsúrok, nem érdeklik annyira. Ezeken az eseményeken épp csak felvillan, és el is tűnik hamar. Mi az, amit viszont nagyon is élvez? A bálok, gálavacsorák, estélyek. És mit gondol a harisnyáról? 

 

Mint mondana Etikett a harisnyáról? 

Ha egy kivételes presztízsű eseményen harisnya nélkül találná szemben magát Etikettel, bizonyosan rémült, kimeresztett szemekkel és levegő után kapkodva valami olyat mondana, mint: "Drágám, ez teljesen elfogadhatatlan megjelenés. Hogyan juthatott az eszébe, az Istenért!" Igen, így van. Ha fontos társasági eseményről van szó, a nájlonharisnya mindig is pótolhatatlan szerepet töltött be. Ez így volt, így van, és így is marad! A nők többsége fekete, térd alá érő ruhát választ egy ilyen alkalomra. Ha Ön is így tesz, outfitjét semmiképpen sem ronthatja el, ha az FASCINATION MATT 15 DENnes harisnyát viseli majd.   

 

Engedje el magát 

A mai szabad világ szabadabb akciókat kíván. És ez az oka annak is, hogy egyre több meztelen ujjacskát lát a szandálokból kivillanni. Ezt Ön is megengedheti néhány színházban, találkozóra, vagy szabadtéri ünnepségen. Tehát csak olyan eseményeken, amelyek Etikettet nem vonzák. De vigyázat! Soha ne vegyen nyitott szandálba olyan harisnyát, melynek sarka és a lábujj tájéka sűrűbben szőtt. Egy ilyen jelentéktelen apróság könnyen kényes témául szolgálhat a szomszéd asztalnál. És ezt Ön nem akarhatja.