HOT divatbiblia: A nyarat a lenvászon és a selyem uralja.

jún. 13., 12:00

Valószínűleg a nyarat a legszívesebben a vízparton töltené, egy pavilon árnyékában és a zöldövezetben, ahol mezítláb járhat a fűben és piknikezhet a barátaival. A valóság azonban gyakran más, és a hétköznapok többségében a városon keresztül, tömegközlekedéssel rohan A-ból B-be. Viszont még a nyárnak is megvan a maga varázsa a városban – most bemutatjuk, hogyan élvezheti stílusosan.


A len a nyár anyaga

A nyári divat a könnyű, légáteresztő anyagokról és a laza szabásvonalakról szól, amelyek még 30 fokban is kényelmet garantálnak. Az idei nyár anyaga a lenvászon, amely minőségi védelmet nyújt a napsugarak ellen, de hagyja lélegezni a bőrt, és nem melegít feleslegesen. Az öltözködés másik fontos szempontja a nap elleni védelem, amely a városban kimerítő lehet. Ha kalap vagy napellenzős sapka és napszemüveg nélkül megyünk ki a forró utcára, az csak napszúrást és fejfájást okozhat. Ne feledkezzen meg a mindennapi SPF-védelemről sem, legalább 50 faktoros fényvédővel az arcán.

Forrás: Unsplash.com

Az irodába kizárólag selyemben

Megijeszti a gondolat, hogy az irodában még nyáron is követnie kell a dress code-ot? Segítsen magán néhány egyszerű trükkel a nagyobb komfortérzetért. Kánikulában a lehető legjobban kerülje a rétegezést, ezért a szokásos nejlonharisnya helyett válasszon combfixet a szoknya alá. Ha a munkahelyi dress code megengedi, nyugodtan mellőzze a harisnyát, és viseljen csak titokzoknit, amely még a balerinacipőből sem látszik ki. Egy könnyű selyeming hűvös érzetet nyújt a bőrön, emellett pedig sikkes megjelenést kölcsönöz.

Forrás: Pixabay.com

Bor és tenger gyümölcsei az udvaron

A homokos tengerpartot verő hullámok csobogása ugyan nem hallható, de azért a városban is élvezheti az olasz bor illatát és a tenger gyümölcseinek ízét. Ideális esetben egy csendes belső udvari környezetben, barátaival az oldalán, kényelmes nyári ruhában. A ruhák terén válassza a fodrokat, élénk színeket és ráncolást. Abban az esetben pedig, ha a hőségben combja belső része hajlamos kidörzsölődni, szerezze be mielőbb Comfort Stripes darabunkat, amely védősávot biztosít a comb kényes részeinek.

A hajat lágyan ringató szellő, komfortérzettel

A városi nyár egyik legnagyobb hátránya a tömegközlekedés, ahol a zsúfoltság mellett a levegő is fullasztó. Kerülje a kellemetlen szagú embereket, üljön fel a városi kerékpárjára, és tekerjen munkába, miközben hagyja, hogy a szél a hajába kapjon. Ráadásul a kerékpáros rövidnadrágok még mindig divatosak, úgyhogy használja őket nevükhöz méltóan. Egy minőségi pamutpólóval vagy felsővel párosítva a szett egyszerre lesz kényelmes és trendi.

Forrás: Unsplash.com