Kedves Vásárlóink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket az év végi szállításunkról raktárunk leállása miatt. Utolsó rendelési lehetőség, ami még karácsony előtt megérkezik: 2021.12.15. Első rendelés: 2022.01.05. Köszönjük megértésüket!

Ideális fehérnemu a nyár hónapokban

jún. 1., 10:57

Mi az, ami biztosan nem hiányozhat a ruhatárából? Most eláruljuk, milyen bugyit, melltartót és harisnyát kell beszereznie, hogy nyáron is ragyogjon!


A nyár színei

Mindenképp szerezzen be néhány színes bugyit. Meglátja, Önnek is feldobják a napját. Vegyen egy egész szettet, és minden nap válasszon színt a hangulata szerint. A friss mentaszínt szereti, vagy a vidám azálea az igazi? Esetleg a napsárga? Csak arra kell figyelnie, hogy az alsónemű szellőző anyagból legyen. Meglátja, ezt a tulajdonságát, főleg a forró nyári napokon, nagyra értékeli majd. 

Pánt nélküli melltartó

A pánt nélküli melltartó a nyári ruhatár elengedhetetlen része. Mi mást is vennénk fel a pánt nélküli toppunk alá? Felejtse el a szilikon pántokat, amelyekkel egyenes kiutasítást nyer a divatpokolba. A kitömött kosarú pánt nélküli melltartó megadja melleinek a megfelelő támaszt, a melltartóba varrt szilikon sávok pedig gondoskodnak arról, hogy ne csúszkáljon össze-vissza, hanem tökéletesen álljon.

Push-up melltartó

A nyár mély dekoltázst követel. Ha pedig Önhöz nem volt kétszer kegyes a természet, bátran nyúljon kényelmes push-up melltartóink után, amelyek tökéletes, mindig kívánt dekoltázst varázsolnak Önnek is. Melltartó vásárlás előtt gondosan vegyen méretet magáról, hogy a választott darab ne okozzon csalódást, ne álljon el, vagy vágjon be, legyen az eredmény tökéletes. Csak egy kényelmes melltartó nyújt egész napos komfortérzetet. 

BB harisnyák

Nyáron sem elengedhető, hogy kéz alatt legyen egy-egy jó harisnya. A társasági események ugyanis megkívánják. De milyen harisnyát válasszunk a lenge ruhácskánk alá, hogy ne szúrjon másoknak szemet? Próbálja ki a láthatatlan BB Cream harisnyáinkat! Egyrészt szuperül elfedi bőre apró tökéletlenségeit, másrészt gyönyürű matt árnyalatot kölcsönöz lábainak.

 

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább