Idén tudja le időben a vásárlást: Nagyszerű karácsonyi ajándéktippek hölgyek számára

dec. 12., 12:00

Ön is minden évben megfogadja, hogy idén már szeptemberben megkezdi a karácsonyi ajándék-vadászatot, hogy az év utolsó hónapja már nyugalomban és békében teljen? Majd hirtelen azon kapja magát, hogy december közepe van, Ön pedig ismét tanácstalan, mivel is lepje meg szeretteit? Szerencsére az idei választást jelentősen megkönnyítjük! 4 tippet adunk a környezetében élő legfantasztikusabb hölgyek számára szóló ajándékokat illetően.



1. „Puha” ajándékok? Csakis a minőségi fehérnemű
Ki mondta, hogy a puha ajándékok minden karácsonyfa rémei? Dehogyis. Ha el tud vonatkoztatni az univerzális zoknitól és minőségibb fehérneműt választ, akkor sosem fog hibázni. A nők imádják a csodaszép fehérneműt, de nem vetik meg a praktikus darabokat sem. Tanácsot adunk, hogy milyen darabokat adjon meg a böngészőjében.

A lenyűgöző Wonderbra
Elbűvölő, szexi és ikonikus. Minden bizonnyal kedves párjáról is elmondhatnánk ugyanezt, de éppannyira érvényes a  Wonderbra melltartóra is, amely minden túlzás nélkül meghódította az egész világot. Csábító, de egyben teljesen funkcionális melltartókból álló gyűjteményről van szó, amelyek csodát tehetnek a női dekoltázzsal. A Strapless Bra tökéletesen passzol a pánt nélküli ruhák alá, ha pedig egy nő csábítóbb dekoltázsra vágyik, akkor a legjobb barátnőjévé egyértelműen a Wonderbra Full Effect melltartó válik.
 
Sportmelltartó
Ha az ajándékozott hölgy nem annyira rajong a szexi fehérneműkért, egy sportmelltartó remek alternatívát jelenthet a számára, mivel ilyesminek a futás, a jóga és a crossfit minden kedvelője örülni fog. Az Easy Bra sportmelltartó rendkívül kényelmes, sportolás közben pedig megfelelő támaszt nyújt a melleknek. Mi mást is kívánhatnánk még egy sportmelltartótól?
 
Menstruációs bugyi
Praktikus, környezetbarát és egyidejűleg divatos ajándék a menstruációs bugyi. Ha még nem hallott róla, minden, amit tudna kell a témában, ebben a cikkben olvasható. A klasszikus bugyihoz képest egy kicsit drágább darabról van szó, ami az egyik oka lehet annak, hogy egyes nők még nem szánták rá magukat a megvásárlására.
 
2. Életre szóló élmények
A tárgyi ajándékokkal semmi gond, hiszen melyik nő szeme ne csillanna fel egy ragyogó ékszer, az álomretikül vagy épp egy új autó láttán. Másrészről viszont még a legcsodálatosabb tárgyat is lemásolják idővel. Ami viszont sosem tűnik el, azok az élmények, amelyek örökre bevésődnek az emlékezetünkbe. Ajándékozzon barátnőjének, Édesanyjának vagy nagymamájának olyan élményt, amelyet sosem felejt el. Próbálja meg átgondolni, mit akart az illető hölgy mindig is megtapasztalni, de végül sosem jutott el odáig? Lehet az egy ejtőernyős ugrás, lovaglás, sétarepülés, vagy akár a kedvenc énekes vagy zenekar élő koncertje.

3. Tanfolyam
Azt mondják, tanulásunk élethosszig tart. Aki pedig folyamatosan tanul és új ismereteket fedez fel, úgy érzi, igazán él és halad előre. Sajnos felnőttkorban gyakran elhalványul a vágy, hogy valami újat tanuljunk, ami nagyon sajnálatos. Egy tanfolyam formájában kapott ajándék azonban újra felébresztheti a szenvedély tüzét a korábban annyira kedvelt tevékenységek és hobbik iránt. Mit szólna egy saját parfüm-készítő tanfolyamhoz, lakberendezési, festészeti vagy a vadonban való túlélésről szóló képzéshez?
 
4. Wellness, avagy a megérdemelt kényeztetés hölgyeknek 
Semmiképp sem akarunk általánosítani, de melyik nő ne szeretne egy kellemes jacuzzi fürdőben relaxálni, élvezni egy jó masszázst és a jól kiérdemelt pihenés bármely formáját? Egy wellness-üdüléssel, még ha csak egy hétvégére is, garantáltan örömöt szerezhet nővérének, feleségének vagy Édesanyjának.