Karácsonyi ajandéktippek

nov. 13., 13:37

"Kopp-kopp", van itt valaki? Ne aggódjon, nem egy idegesítő szomszéd kopogtat, hanem - igaz lassan, de egyre erőteljesebben - a karácsony. Semmi pánik, egyelőre nem kell beengednie. Mindenesetre van két hírünk az Ön számára. Akár tetszik, akár nem, újra eljött a fejtörők ideje. Kinek milyen meglepetéssel csaljak mosolyt az arcára? De van egy jó hírünk is - mi segítünk Önnek.


A karácsonyi bevásárló lista minden éven ugyanolyan: ajándék anyának, ajándék a nagyinak, valami apróság apának... A mai cikkünkben rendhagyó módon osszuk szét a potenciális megajándékozottakat, így sokkal könnyebben orientálódik majd a szerettei nevéből alkotott listán, és az ez évi vásárlás során végleg búcsút mondhat Unalmas kisasszonynak.

"Én semmit sem kérek, csak hogy mind egészségesek és boldogak legyünk."

Nem ismerős ez a mondat? Biztosan legalább az anyukájától hallotta már. A mondat, amely őszinte és igaz, de a karácsinyi lázban, amikor mindenkiből igyekszünk legalább egy ajándéktippet kipréselni, igazán nem nagy segítség. A szíve mélyén mindenki tudja, hogy az anyukákat bármilyen ajándékkal megörvendeztethetjük, akár saját készítésű meglepetéssel is, de mi lenne ha idén igazán eltalalná, mire is vágyik, és elcsíphetné azt a "Honnan tudta, hogy pont erre van szükségem!?!" arckifejezést. Játszunk egy kicsit Sherlockra, és nyomozzunk! 

Mi van, ha az alsóneműs fiókja semmi izgalmasat sem rejt, és csak szürke meltartókkal van tele? Ebben az esetben biztosan örülne egy szép és kényelmes melltartónak, amely könnyű, selymes anyagával tökéletesen körbeölel minden női idomot. Az anyukák többsége a praktikus dolgok híve, legyen szó akár konyhai eszközökről, akár alsóneműkről. De egyúttal mindannyian szeretnék megőrizni nőiességüket télen is. Szívesen felöltenék legújabb kötött ruhájukat, de amikor tudatosul bennük, hogy nincs egy igazán meleg harisnyájuk, újra a nadrág után nyúlnak. Meryl szálas termo harisnyanadrágaink nem csak megörvendeztetnék, de fel is melegítenék az alsó végtagjaikat.

Eko karácsonyfa és glutén mentes sütik

Biztosan akad a környezetében legalább egy grínpíszes lélek. Nem könnyü velük az embernek, főleg ilyenkor, a karácsonyi időszakban. Nem meri meghívni őket egy kis mézeskalácsos forralt boros délutánra, a legjobban pedig attól a pillanattól fél, mikor meglátják a nappalija közepén ékeskedő müanyaggal díszített tűlevelű fát. A legnehezebb mégis ajándékot választani a számukra. Adunk néhány tippet. A zöld embereket a raw vegán szakácskönyvek és a zöld pólók mellett biztosan meghatják a FIT IN FORM harisnyanadrágaink is. Nem mással, mint Aloe Vera kivonattal vannak gazdagítva, amely akkor szabadul fel, mikor a lábaknak a leginkább van szükségük egy kis felfrissétésre.

A klasszikus darabok varázsa

A férfiak számára ajándékot választani néha olyan, mint egy meneküléses játék – kevés az idő, semmi segítség, és Ön mihamarabb ki akar keveredni ebből a káoszból. És hogy a karácsony ne érjen “akkor az éven semmit sem adunk a másiknak, a lényeg, hogy vagyunk egymásnak, nem?” véget, most a segítségére leszünk. A férfiak szívesebben vesznek újságot, mint boxeralsót. Úgyhogy hölgyeim, vegyék az ügyet (és a pénztárcáikat) a kezükbe, és újítsák fel kedvesük alsóneműs fiókját néhány új darabbal. Biztosan beválnak a stílusos férfi boxeralsóink, amelyekkel két legyet üthet egy csapásra. Szó szerint. A szentesti vacsora utáni szexi divatbemutatón túl biztos lehet benne, hogy párja semmilyen kényelmetlen helyzetben sem hoz ezentúl szégyent a fejére. Ha pedig még sportoláshoz alkalmas boxeralsót is választ neki, duplán igaz utóbbi állításunk.

 

Kellemes és nyugodt karácsony előtti hangulatot kívánunk, és kíváncsian várjuk, milyen darabokat választottak szeretteik számára.