Kényelmes alvás alsóneműben. Lehetséges?

febr. 5., 13:07

Az éjszaka folyamán energiát kell gyűjtenünk a másnapra. Vannak, akik legszívesebben meztelenül alszanak, mások legalább egy hálóinget vagy polót viselnek, és vannak, akik fehérnemű nélkül képtelenek lehunyni szemüket. Mi az, amiben soha nem lenne szabad aludniuk, és ellenkezőleg, milyen öltözék javasolt?


 

Merüljön el az édes és zavartalan alvásbanMerevítő nélküli pamut melltartó

A melltartók külön fejezetet jelentenek. Az fehérnemű felső részéről, főleg ha merevítő drótot tartalmaz, teljesen feledkezzen meg! Az éjjeli forgolodás során nem kívánt zúzódásokat okozhat. Egyetlen kivételt az állapotos nők jelentenek, akiknek a terhesség során gyorsan nőnek a melleik, akár két kosármérettel is. A jövőbeli anyukák ezért akár éjszaka is viselhetnek melltartót, amennyiben fájnak a melleik, hogy ezzel is megtámasszák azokat. Ezzel együtt is mindig kényelmes melltartót válasszon merevítő drótok nélkül, inkább sportos stílusút.

 

Inkább vegyen méretet magáról! 

Azok közé tartozik, akik a fehernemű alsó része nélkül nem tudják álomra hajtani fejüket? Csipkében vagy pamutban alszik? Igazából az anyag nem annyira fontos, sokkal inkább a méret, amelynek minden körülmények között ülnie kell. A megfelelő méretű alsónemű természetesen nem csak a nőknél, de a féfriaknál is ugyanolyan fontos. Ha nem biztos magában, inkább vegyen méretet magáról és nézze meg mérettáblázatunkat.  

 

Alakformáló magas derekú bermuda Szabaduljon meg a felesleges centiméterektől

A következő ruhadarab, amely kényelmes, mégis szexi vonalakat kölcsönöz Önnek, az Active Slimmer Night Leggins. Amíg alszik, a leggings dolgozik Ön helyett. Az Acti Mineral Complex tartalmú anyagnak köszönhetően abszorbálja az Ön által kibocsátott hőt, majd visszavezeti infravörös hullámok formájában. Ez a folytonos masszázs serkenti az anyagcserét, melynek következtében gyorsabban égeti majd a zsírt és szabadul meg a felesleges centiméterektől. Felülre válasszon olyan hálóinget, amely kellemesen körülöleli, és varrás nélküli fazonának köszönhetően maximális kényelmet biztosít.