Kötött ruhák és amit alattuk viselünk: Harisnya vagy leggings?

febr. 21., 14:19

A ruhák szerelmesei közé tartozik, de mikor a hőmérő higanyszála a nulla alá esik, automatikusan a nadrágok után nyúl a ruhásszekrényben? Akkor itt a legfőbb ideje beszerezni egy kötött ruhát – idejét soha nem múló darab, amely tökéletesen kiemeli nőiességét, ráadásul melegen tartja testét a hideg napokon.  


 

Kötött ruhát mindenféle színben és fazonban beszerezhet, az üzletekben igazán gazdag kínálat tárul elénk, így csak az Ön ízlésén múlik, milyet is választ. Szürke vagy bézs magasnyakú ruhával biztosan nem nyúl mellé, a fekete pedig észvesztően szexi hatást biztosít.

 

Hogyan és mivel kombináljuk a ruhát?

Ha a kreativitás nem tartozik az erős oldalai közé, akkor van egy jó hírünk – a pulcsiruha már önmagában is elég érdekes és eredeti viselet. Nem kell sokáig a fejünket törni, mi is illene hozzá, a megfelelő kiegészítőket még egy divatkantár is könnyen megtalálja.

Szóval reggele a következőképpen zajlana: 5 perc alatt felölti kötött ruháját, harisnyát vagy cicanadrágot húz hozzá, na és persze csizmát, és már indulhat is. Ha outfitjét még elegánsabbá szeretné tenni, öltsön kalapot és térdig érő csizmát.

 

Harisnya vagy leggings?

Hogy mit választ a ruha alá, abban szabad kezet kap, illetve lábat J Ha lezser szabású, ún. oversize ruhát vesz fel, azt ajánljuk, húzzon alá termo harisnyanadrágot, hogy ne hűtse lábait a szél. Hogy cicanadrágot viselünk harisnya helyett, már egy ideje a divatguruk elcsépelt témája, Ön viszont egyáltalán ne foglalkozzon velük, hiszen ma már vehetünk olyan cicanadrágot, amelyet nehezen lehet megkülönböztetni a harisnyanadrágtól.

 

Vidám színekben tündöklő ruhát választott? Ne rontsa el az összhatást egy színes harisnyával, olyan lesz mint egy papagáj. Húzzon hozzá klasszikus fekete harisnyanadrágot.