Legyen Ön a plus size divat királynője! Segítünk, hogyan lásson hozzá

márc. 9., 10:22

Minden nő igényli, hogy gyönyörűnek érezze magát a ruhájában, függetlenül attól, milyen testalkattal áldották meg. A plus size divat szerencsére már régóta nemcsak a formátlanul laza blúzok szinonimája. Ennek ellenére változatlanul sok nő aggódik azon, hogyan öltözzön fel ötletesen, hogy igazi istennőként nézzen ki. Segítünk, hogyan lásson hozzá. 


 

1. Intsen búcsút az unalmas fekete színnek és a „zsákszerű” szabásvonalaknak

A duci lányok gyakran hajlamosak túlméretezett ruhába burkolózni, ami paradox módon inkább árt az alakjuknak. A teltebb formák teljes elrejtése helyett inkább hangsúlyozzuk az előnyeinket (márpedig biztosan vannak), és kifinomultan fedjük el az esetleges hiányosságokat.  Felöltözni domborulatainknak megfelelően, miközben továbbra is elegánsak és trendik szeretnénk maradni.
 
Szintén nagy kár tetőtől talpig sötét modellekbe öltözni. A pasztell színek segítségével felragyoghat, ráadásul képesek épp oda irányítani a figyelmet, ahova kell.
 
Úgy gondolja, hogy az extravagánsabb outfitekhez egy nagy adag ihletre vagy esetlegesen önbizalomra lenne szüksége? Gyűjtsön tippeket az Instagramról: @iambeauticurve.
 

2. Alma, vagy körte?

A túlméretes ruházat kiválasztásánál a testtípusának viszonylag kulcsszerepe van.
Testtípus: Alma
Ha a természet szép formájú lábakkal áldotta meg, a derekán azonban mindig van néhány felesleges kiló, akkor Ön inkább az alma típusba tartozik. Az alma típusú hölgyek általában karcsú vállakkal, teli törzzsel és keskeny csípővel rendelkeznek. Ezért hagyja érvényesülni ezeket a testrészeit, a test közepéről pedig inkább terelje el a figyelmet.
 
Ami illik Önnek:
 
  • V alakú kivágások,
  • puha, az alakhoz igazodó anyagok,
  • topok finom csíkokkal vagy pöttyökkel,
  • kardigánok,
  • A-vonalú, derékban végződő szoknyák.
 
Tippünk: A mintákat, nyomatokat vagy díszeket igyekezzen a test felső részére irányítani, és a legjobb, ha kerüli a széles öveket.
 
Testtípus: Körte
Karcsú vállak, kisebb derék, telt csípő, erősebb combok és hangsúlyos fenék. Magára ismer? Akkor a legnagyobb valószínűséggel Ön is az ún. körte típusba tartozik. A divatküldetése így a vállak és a derék kiemelése, és a test alsó részének optikai takarása. Válasszon olyan felsőket, amelyek derékban szűkek és kiemelik azt. A csípőtájon azonban jobb, ha lazább fazont választ.
 
Ami illik Önnek:
 
  • pólók nyomattal vagy tarka mintával,
  • blúzok masnival a nyakrészen vagy más dísszel a vállak területén,
  • mélyebb, szív alakú kivágások,
  • sötét színű, egyenes fazonú nadrág, amely a bokarészen kissé kiszélesedik,
  • A-vonalú ruhák,
  • tulipánszoknyák,
  • hangsúlyos gallérral ellátott kabátok vagy zakók,
  • brossok, vastagabb nyakláncok és kendők.
 
Tippünk: Tegye tiltólistára viszont a ceruzaszoknyát, a díszítéssel és oldalzsebekkel ellátott nadrágokat és a teljesen egyenes fazonú farmereket.
 

3. Praktikus segítőtárs: Alakformáló fehérnemű

Az egészséges önbizalom az alapja annak, hogy még plus size méretű ruhákban is szexinek érezhesse magát. Ennek ellenére is előfordulhat, hogy szeretne elcsalni néhány centit derékban vagy csípőben. Ne féljen választani az alakformáló fehérneműink közül, amelyek kihangsúlyozzák előnyös domborulatait, ráadásul fantasztikusan kényelmesek is egyúttal.
 

  
 

  

4. Még a túlméretes fehérnemű is lehet gyönyörű

Valószínűleg egyetért velünk abban, hogy a teltkarcsú hölgyek gyakori problémája nem az, hogy ne tudnák, milyen trendi darabokat vegyenek fel, hanem inkább az, hogy hol szerezzék be őket. Különösen pedig a fehérnemű szekcióban lehet gyakran olyan érzése, hogy kizárólag a csúnya bugyik, vagy épp a nagymamás stílusú fehérneműk köszönnek vissza Önre. És mivel mi a Bellindánál azt tartjuk, hogy minden nő megérdemli a csodaszép fehérnemű viselése okozta örömöt, választékunkban megtalálja például ezt a csipkés bugyit.