Legyen Önnek is tökéletes alakja minden alkalommal! Segítünk, hogy elérhesse!

júl. 21., 11:35

A szemnek kívánatos karcsú női alak minden nő álma. Hogyan segíthet egy fehérnemű ennek elérésében? Mi tudjuk. 


Vallja be ruhaméretét

Az S vagy az M, a 36-os és a 38-as annyira mágikus hatással bíró számok, hogy a nők előszeretettel sorolják magukat alájuk, még ha valóság másmilyen is. Így önként szenvednek a számukra nem megfelelő méretű fehérneműkben, amelyek bevágnak, törnek, ráadásul csúnya redőket alakítanak ki a testen. Pedig elég lenne egy számmal nagyobb fehérneműt választani, és máris nem nézünk ki úgy, mint egy kötözött sonka. Felejtse el a számokat, és válasszon az szerint fehérneműt, hogy hogyan áll alakján. Ha internetes üzletben vásárol alsóneműt, körültekintően vegyen méretet magáról, majd válasszon a gyártó mérettáblázata alapján. 

 

Univerzális fehérnemű nem létezik

Szép is lenne, ha egy típusú melltartó és egy fajta bugyi lenne, amelyeket minden tevékenységhez viselhetne. Reggel, mikor futni megy, a melltartó gyönyörűen tartaná melleit, azután egy nehéz napot is végiggürizne benne a munkahelyén anélkül, hogy feltűnne a viselete, este sem tűnne fel egy testhez simoló estélyi alatt, és mindezek után még párját is elbűvölné benne. Sajnos ilyen fehérneműt még senki sem talált ki, ezért tartsa magát a következőkhöz:

 

  • Sporthoz válasszon maximálisan kényelmes fehérneműt. Legjobb, ha klasszikus szabású bugyi mellett döntünk (valaki inkább a tangát szereti), amely nem fog csúszkálni, ehhez pedig kompressziós melltartót válasszunk, amely melleinket a helyén tartja. 
  • Munkahelyünkön viseljünk felső ruházatunkhoz illő fehérneműt. Világos ruházat alá vegyünk fehér vagy testszínű szettet, sötét ruházat alá feketét. Ha kösztümöt kell viselnie, a varrás nélküli fehérnemű és a sima kitömött szivacsos melltartó az Ön számára a legjobb választás.
  • A varrás nélküli fehérneműt értékeli majd az estélyi ruhák alatt is. Fektessen különös figyelmet a kivillanó melltartópántokra. Ha spagettipántos ruhát visel, vagy korzettet, válasszon pánt nélküli melltartót. Semmiképp sem rontsa el outfitjét szilikonpántokkal.
  • Forró éjszakát tervez a párjával? Egy szexi csipkés fehérneművel nem nyúlhat mellé, párja pedig biztosan lelkesedik majd.

 

Minden alkalomhoz létezik megfelelő fehérnemű. Válasszon alsóneműt úgy, hogy viseletekor érezze magát mindig kényelmesen, nőiesen, és ruha nélkül is jól álljon!