Legyen télen is elegáns

szept. 25., 11:33

Minden évszaknak megvan a maga szépsége. Még a télnek is. Végre előhúzhatjuk a szekrényből a kedvenc kabátunkat, újra felölthetjük szeretett sapkáinkat, sáljainkat és harisnyáinkat. Öltözékünket összehangolván kiülünk egy meleg teára vagy forralt borra. Legyen télen is elegáns, eláruljuk, hogyan csinálja.


Nyári ruháit cserélje melegebb darabokraLegyen télen is elegáns

Szorongás fogja el, mikor arra gondol, hogy feszes farmerban kell az idei telet is végigszenvednie? Ne féljen. Ezeket a nadrágokat nyugodtan a szekrény mély bugyraiban hagyhatja, szerezzen be helyettük meleg, mégis elegáns ruhákat. Fél, hogy fázna bennük? Ez a veszély csak akkor fenyeget, ha nem húz hozzájuk elég meleg harisnyát. A leghidegebb napokon is melegen tartják majd lábait a 100 DEN jelölésű harisnyanadrágok.
 

Nyűgözzön le mindenkit dekoltázsával

A magasnyakúkat is lehet szeretni, de a szexi dekoltázs az szexi dekoltázs. Ne tartogassa kizárólag a nyári napokra. Sála alatt télen is elrejtheti a csábító nő ezen titkos fegyverét. Nem volt a legkegyesebb Önhöz a természet a méretek terén? Hát javítson ezen saját kezűleg. A super push up melltartók egy pillanat alatt tökéletes dekoltázst varázsolnak bárkinek. Ha fontos randevúra készül a téli hónapokban, ez a melltartó biztosan nem hiányozhat a fiókjából. 
 

Vékonyabb csípő, rendel!

Ha alakján nyomot hagytak a nyári grillestek, biztosan megörvendezteti egy kis segítség. A neve alakformáló harisnyanadrág. Egy szigorú edzőtermi trénert nem helyettesít, de egy este erejéig teljesíti a vékonyabb alakról dédelgetett álmait. Tökéletesen kisimítja egyenetlenségeit, így egy igazán feszes ruhát is nyugodt szívvel felvehet. És tudja, mi a legjobb az egészben? A karácsonyi vacsorán minden finomságot megkóstolhat, a hasa mégis tökéletesen lapos marad.  
 
Ha a hideg napokat leginkább kényelmes fotelében töltve élvezi egy könyv társaságában, ne feledkezzen meg a meleg téli zoknikról. Még ez is igazán vonzó lehet egy rövid pizsamanadrággal. 
Szép és stílusos telet kívánunk!