Lista azokról a dolgokról, amelyek nem hiányozhatnak egy nyaralásról

aug. 22., 10:15

Nyaralni készül, és csak azon jár a feje, mit is kellene magával vinnie? Összeállítottunk egy kis listát, amely biztosan a segítségére lesz. 


A legfontosabbakLista azokrol a dolgokrol, amelyek nem hianyozhatnak egy nyaralasrol

Iratok, telefon, töltő, pénz – ha csak ezeket a dolgokat vinné magával az utazásra, már akkor is túléli. Vegyük át ezeket a dolgokat azért egy kicsit aprólékosabban. A Schengeni térségen belül elég a személyi igazolvány, minden más országban viszont szüksége lesz az útlevelére. Érvényes útlevélre. Erre helyezzen különös figyelmet, egyes államok azt kérik, hogy az útlevél még minimum 6 hónapig érvényes legyen az országhatáruk átlépését követően is. Mindennek járjon utána. Arról is bizonyosodjon meg, hogy ugyanolyan konnektorokat használnak-e az uticél vidékein, mint nálunk. Lehet, hogy konnektor átalakítóra lesz szüksége, hogy fel tudja majd tölteni telefonját. És milyen tanácsod adjunk a pénzügyekben? Talán csak annyit, hogy gondosan nézzen utána az aktuális árfolyamnak, mielőtt még az első váltóban beváltaná minden vagyonát. Mindenbizonnyal szebb dolgokra is elköltheti megspórolt garasait, minthogy egy  tisztességtelen kereskedőnél hagyja őket. 

 

Valamiben járni is kell

Kezdődhet a ruha pakolás! Hogyan végezheti el a legjobban ezt a feladatot? Először is főzzön egy kávét, tegye fel lábait és álmodozzon egy kicsit. Mivel készül eltölteni szabadsága napjait? Minden este előkelő vacsorák várják? Vagy egész idő alatt a hegyeket járja majd? Mindenki más, és mindannyiunknak mást jelent a kikapcsolódás. Képzelje el saját kalandját. Minden egyes napját. Álmodozása közepette pedig ragadjon tollat, és írja fel, mit visel képzeletben. Természetesen a realitás a végén úgyis más lesz, de legalább írt egy listát, amelynek köszönhetően nem fogja a fél szekrényt feleslegesen magával cipelni. 

 

Easy melltartó a szuper puhaA nehéz női sors

Egy nőnek a pakolásnál is sokkal nehezebb dolga van. Tudatában van ugyanis, hogy a barna öv egyáltalán nem megy a kedvenc fekete cipőjéhez. És akkor még az alsóneműket meg sem említettük! Fehér ruha alá testszínű bugyi és melltartó illik, sportoláshoz varrás és tömés nélküli meltartó, romantikus estékre pedig push-up melltartó dukál, amely ellenállhatatlan dekoltázst varázsol. 

 

Mire tehet még jó szolgálatot

Még közel sem értünk a végére. Az utazáshoz szükséges dolgok listája nagyon hosszú. Mi szerepel rajta még? Biztosítás, jogosítvány, bankkártya, térkép, fényképezőgép, házipatika. Ez lenne az alap. És aztán a többi: fürdőruha, vízicipő vagy tengeri cipő, napszemüveg, naptej, strandpokróc, szótár. Ne feledkezzen meg a tisztálkodási kellékekről, ételről, italról és a szórakozásról sem – vigyen magával könyvet, mp3-at, újságokat, keresztrejtvényt... vagy mit szól egy pakli kártyához? 

Reméljük, semmit sem felejt otthon, és ha a pakolásnál a fejéhez kapna, mert nincs elég csinos fehérneműje a nyári romantikus estékre, keressen meg minket. Gyorsan küldünk néhányat ;)