Miért a férfi boxeralsó a legkedveltebb alsónemű?

márc. 2., 09:56

Ha megkérdez egy férfit, melyik a kedvenc alsóneműje, a legnagyobb valószínűséggel a boxeralsót választja majd. Miért ilyen népszerűek és mik az előnyei?


 

Praktikus és kényelmes 

A férfiak imádják a boxeralsókat, mert kényelmesek és funkcionálisak. Hazánkban a magyar férfiak több mint fele egyértelműen a boxer mellett dönt, ha alsóneműt vásárol. Ezen kívül egy férfi ruhatárat tréning alsók, fecskék, és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő tangák színesítenek. A boxeralsók azonban még mindig az első helyen állnak, mivel tökéletesen kombinálják a fecskék és a tréning alsók előnyeit.

 

Férfi boxer DRY&COOL technológiával

Szexy fenék   

Észrevették már, milyen jól néz ki bennük a férfi fenék? A boxeralsó a tréning nadrággal ellentétben a fenékhez simul, ezzel kiemeli annak vonalait. Nem véletlen, hogy a férfiak ebben az alsóneműben érzik a legszexisebbnek magukat a nők előtt. Szabásában nincs anyagtöbblet, amely a fenék formáját előnytelenné tenné. A boxeralsó nem csak a férfiak körében kedvelt, de a nők többsége is ezt az alsóneműt tartja a legvonzóbbnak egy férfin.

 

Egyértelmű választás a sportolók körében  

Sportolás során is ideális alsónemű a férfiak számára. Kifogástalanul igazodik a testhez, mégsem vág be sehol, így bármilyen sport űzésekor hibátlan választás. A tréning nadrágokkal ellentétben a boxeralsó a férfiasságot stabilan a testhez rögzíti, emellett mégsem okoz bepállást. Az aktív élet és a sport szerelmeseit biztosan megörvendezteti a 3D flex Air boxeralsó, amely duplavarrásának köszönhetően tökéletesen igazodik a mozgás során.

 

Változatosság és nagy választék Férfi pamut boxer

A boxeralsók sokszínűek és játékosak. Kombinálja a kényelmes pamutot és az elasztánt a még nagyobb rugalmasságért, vagy válassza a klasszikus szabású pamut fehérneműt. Az attraktív színekkel bizonyosan mély benyomást kelt majd. Bátran hagyja, hogy farmerjából kivillanjon színes boxeralsója, mutassa meg stílusosságát! Hogy az Ön számára legmegfelelőbb nagyságot válassza, ne felejtse el ellenőrizni méreteit az alábbi mérettáblázatban. És ha véletlenül rossz méretet választana, internetes vásárlás esetén 14 napon belül minden indok nélkül kicseréljük az árut, vagy megtérítjük annak árát.