Miért nem hiányozhat a basic öltözet a ruhatárából

márc. 8., 09:25

Basic, azaz egyszerű és univerzális öltözet, mely minden ruhadarabjához illik, széléskörben kihasználhat, biztosan nem hiányozhat az Ön ruhatárából sem. Ez méginkább érvényes a fehérneműk esetében. Még nem rendelkezik ilyen darabokkal? Akkor itt az ideje, hogy ezen változtasson.  


Milyen is a basic öltözet?

Könnyen felismerhető. Semmilyen feltűnő díszítéssel nem rendelkezik, fekete, fehér, szürke vagy bézs színben kapható. Puha és elsősorban egyszerű, jó minőségű, kellemes tapintású anyagból készül. A basic öltözet praktikus és esztétikus.

 

1. Praktikus topok és atléták

3ACTIONS Alakformáló női trikó

Basic top nélkül a hidegebb napokra nem készülhet fel igazán. Szépen körülfogja derekát, és melegíti azt, így elkerülheti a veseproblémákat és a húgyúti megbetegedéseket is. A melegen tartó top ezzel egyidejűleg lélegzik, így nem kell attól tartania, hogy leizzad, mikor egy zárt szobába lép. A férfiak a pamut atlétákat kedvelik, melyek könnyedén elrejtőznek az öltözék alatt, és egész napos kényelmet biztosítanak. 

 

2. Diszkrét melltartó

A basic melltartó tökéletesen kényelmes viseletet biztosít. Kellemes tapintású anyaga mindenféle felesleges díszítéstől mentes, így puha érintést és gyengéd tartást biztosít, miközben nem hagy nyomot a bőrön. Varrás nélküli, sima felületüknek köszönhetően a basic melltartók a mindennapokban gyakorlatilag láthatatlanok. 

 

Női mikroszálas alsó 3. Vége a bevágó bugyik korszakának

Klasszikus női bugyikat is választhat a már említett neutrális színekben. Kellemes és légáteresztő anyagának köszönhetően alkalmas mindennapi viseletre, csakúgy, mint sportoláshoz. A varrás nélküli anyag egyáltalán nem látszik át az öltözékünkön, így bátran fölveheti leggings, feszes nadrág vagy testhez simuló szoknya alá.  

 

4.  Kényelmes és szexi boxeralsók  

A férfi pamut boxeralsó puha és kényelmes. Itt is a fekete, a fehér vagy a szürke színek közül választhat. Ez a fehérnemű nagyon szépen körülöleli a feneket, mégsem szorít, sőt az öltözék alatt sem gyűrődik. Az urak nemcsak a mindennapi viseletben kedvelik, de sportoláshoz is szívesen választják.