Mikor jön el az ideje az első melltartónak?

febr. 14., 15:39

Hány éves kortól ajánlott melltartót hordani? Van erre vonatkozó szabály? És milyen típusú alsónemű mellett döntsünk a mai széles választékból? Mi segítünk Önnek. 


Minden lány más korban érik

A serdülő ifjú hölgyeknek hosszú ideig elég egy atléta a pólójuk alá, amely melegíti derekukat és mint egy átlátszatlan réteg szolgál. Minden lány más korban kezd érni, ezért nincs egyetemes útmutató, amely megmondaná, hogy mikortól kell melltartót viselni. Általánosan érvényes, hogy az első melltartó ideje akkor jön el, mikor a serdülő hölgy mellei nőni kezdenek, ill. mikor ő maga kéri az alsónemű vásárlását.

 

Lassan haladjunk Merevítő nélküli pamut melltartó

Kezdetben a legjobb választás egy sportosabb merevítő nélküli melltartó. Így az atlétáról való átállás fokozatosabb és kényelmesebb lesz. A sportmelltartók kitűnnek kellemes anyagukkal, további pozitívum az is, hogy nincsenek kimerevítve. A következő lépésben már választhatunk egy merevített darabot. A merevítős melltartó elsősorban tartja és támogatja a melleket. Merevítős melltartók már „A“ kosármérettől kaphatók.

 

Fontos a megfelelő méret

Mindig jobb egy állítható vállpántú és állítható kapcsos melltartót választani. Viselés során az anyag elhasználódik és kinyúlik, ezért idővel a szegély és a vállpántok is javításra szorulnak. A melltartó hátsó része, tehát ahol a kapocs található, soha nem kerülhet a lapockák fölé, valamint a ruha alól sem szabad kivillannia. Abban az esetben, ha melltartója kibújik ruhája alól, valószínűleg rossz méretet választott. 

 

Szuper push-up melltartó Push-up alsónemű

Azok a lányok, akik elégedetlenek melleik méretével, és nagyobbakat szeretnének, hordhatnak push-up melltartót. Optikailag javít melleik térfogatán és segítségével elérhetik a kívánt hatást. A Push-up alsónemű ráadásul még feltűnés mentes is. Vásárlását kiküldhetjük postai szolgálattal, futárral vagy személyesen is átveheti a kijelölt átvevőhelyeken. A sértetlen árut 14 napig visszavesszük.