Mikor kell a karcsúsító fehérnemű után nyúlni?

dec. 13., 12:59

A karcsúsító fehérnemű nem egy olyan darab, amelyet minden nap viselne. De vannak olyan alkalmak, amikor pótolhatatlan szolgálatot tesznek. Például ha testhez simuló ruhát választ egy társasági eseményre, vagy egy elegáns kösztümöt, ez a típusú fehérnemű tökéletes segédje lesz. Elrejti a felesleges kilókat, formálja és feszesíti az alakot. 


Hogyan válasszon megfelelő fehérneműt? 3ACTIONS Alakformáló női alsó

A karcsúsító fehérnemű kiválasztásánál figyelnünk kell, hogy pontosan mit és mennyire akarunk elfedni. Többféle karcsúsító fehérnemű létezik. Nem csak méretükben, de anyagukban is különböznek. Olyan anyagot kell válsztanunk, amely minden alkalommal kényelmes viseletet biztosít. Ennél a speciális fehérneműnél ajánlott felpróbálni a darabot, hogy biztosan jól illeszkedjen a testhez. Jól jegyezze meg azt is, hogy karcsúsító fehérneműt nem kellene minden nap viselnie, csak különleges alkalmakkor. Ha pedig nem szeretne szaküzletben válogatni, vásároljon e-shopunkban. Ha valamilyen oknál fogva mégsem felelne meg a méret, visszaküldheti. 

Tartsa vonalait kontroll alatt

Ha hasát és fenekét is formálni szeretné, akkor ideális választás lehet az a magasabb szabású karcsúsító fehérnemű, amely egészen a melltartó alsó szegélyéig ér. Ezek a darabok formálják combjait, csípőjét és hasát, és ezzel egyidejűleg azokat a hurkákat is eltüntetik, amelyek a szoros melltartó viseletekor képződnek. Mivel az egész testet körbefogják és tartják, nem kell félnie akkor sem, ha leül. Egy rövidebb típusnál előfordulhat, hogy mikor leül, a hason lévő zsír feltolódik a mell alatti részre. Olyan fehérneműt viselve, amely egész alakját formálja, azonban nincs mitől tartania. 
 

Problémás tájak

Mit tegyen, ha csak egy konkrét tájékkal van problémája? Ha csak a hastájékot szeretné eltakarni, válassza a karcsúsító bugyikat magas derékkal. A felső szegélyt kényelmesen a melltartó alá rejtheti, így olyan, mintha egy egybefüggő bodyt viselne. Alakja pedig hibátlan lesz. A rövidnadrágos bugyik pedig a fenekét és a combjait karcsúsítják, így lesz még egy feszes ruhában is tökéletes külseje. 

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább