Milyen fehérneműt válasszunk a báli ruhánk alá

nov. 9., 16:03

A bálszezon közeleg, és vele egy fontos döntés is - milyen ruhát is válasszon, hogy Ön legyen a legcsinosabb az eseményen? Ne felejtse el, hogy a jó benyomás érdekében nagyon fontos az is, milyen fehérneműt választ, hiszen annak is tökéletesen illenie kell Önre. 


Gondosan válassza meg melltartójátSzuper push-up melltartó

Push-up melltartó - A báli ruhánkban általában azért nem akarunk olyan szűziesen festeni, mint egy bentlakásos iskola diáklánya. Épp ellenkezőleg - mély dekoltázsú ruhát viselünk, melyet egy rosszul megválasztott melltartó azonnal tönkre tesz. Sajnos azonban a cseh bálokon (magyar bálokon) standardnak számít már a rossz méretű melltartó, amely ha bevág, még a vékony lányoknak is hurkákat varázsol a hátára; illetve a túl nagy kosár, amelyek esetében minden percen a kibuggyanó keblek látványát várjuk. Válasszon ezért olyan melltartót, amely minden méretében passzol Önre. Próbálja ki például a kellemes viseletet biztosító push-up melltartót, amely megemeli melleit, körbeöleli és teltséget kölcsönöz. Korzett alá pedig válasszon pánt nélküli melltartót.   
 

Tetshez simuló ruha - varrás nélküli bugyi

Ha keményített szoknyás ruhában készülünk a bálba, nem kell sokat a bugyin agyalnunk. De ebben az esetben is jó, ha megfelelő méretű alsóneműt választunk, hogy ne essen le rólunk, vagy ne legyen épp túl kicsi, és ne gyűrődjön olyan helyen, ahol nem kényelmes. Vagy testhez feszülő ruha várja a szekrényben, amely tökéletesen követi és kiemeli vonalait? Akkor válasszon varrás nélküli bugyit, amely nem rondítja el tökéletes alakját. Vigyázzon a tangával! Ha nem tökéletes az alakja, viseletekor könnyen formálódhatnak kellemetlen “muffinkák”!
 

Harisnya innovatív morfológiai tervezéssel Matt harisnyák enyhe fedő hatással - Harisnya nélkül nem megy

Harisnya nélkül nem léphetjük át otthonunk küszöbét, különben súlyosan megszegnénk az etikettet. Lábaival mutatja meg teste legnagyobb felületét, ezért nem szabad alábecsülni a harisnya szerepét. Ezt a ruhadarabot a viselni kívánt cipő szerint válassza ki. Ha zárt orrú cipőt ölt majd, választhat karcsúsító hatással bíró harisnyanadrágot, amely formálja lábait és elrejti a kellemetlen narancsbőrt. Vagy már alig várja, hogy fényt lássanak a fényűző szandáljai? Akkor a lehető legvéknyabb harisnyát válassza, amelynek varrása nem fog látszani a lábujjaknál.