Milyen harisnyát válasszunk fekete ruhához?

ápr. 10., 11:04

Szívesen visel fekete ruhát? Kiváló választás társasági eseményekre, alkattól függetlenül mindenkinek jól áll, ráadásul bármilyen kiegészítő passzol hozzá. Mégis van egy probléma, amely a fekete ruhák esetén felmerül. Milyen harisnyát húzzunk hozzá?  


Mintha csak egy temetésre készülne

Még a fekete legelfogultabb rajongói is elismerik, hogy ami sok, az Üvegszálas harisnyanadrág lépésbetéttel sok. Fekete ruha, fekete harisnya, fekete cipő. Lehet, hogy ez az outfit vékony alakot varázsol Önnek, de csodáló tekintetekre egy társasági eseményen nem számíthat. Inkább furcsálkodva néznek majd. Miért? Mert úgy fest, mintha csak most jött volna egy temetésről. 

Mit tegyen, ha fekete harisnyában érzi magát a legjobban? Válasszon jó minőségű, vékonyabb harisnyát, mint például a FLY PANTYHOSE 15D, és dobja fel az összhatást megfelelő kiegészítőkkel - sállal, brozzsal, vagy egy retiküllel. Ne féljen az élénk színektől, megengedheti magának. 

Mit mondanak a szakértők

A divatszakértők véleménye egyezik a harisnyát illetően, ha fekete ruháról van szó. A legsikkesebb választás a testszínű harisnya. Ráadásul ha a bőre színéhez legközelebb álló árnyalatot választja, biztos a győzelem. Tökéletes választás például a FASCINATION MATT 15 DEN harisnyanadrág. El a kezekkel a fényes harisnyákról! Főleg ha fekete ruháról van szó, nagyon rosszul mutatnak. 

Örökérvényű szabály, hogy a harisnya nem törheti meg az outfitet. Ezért ha az összetett, extravagáns mintákat szereti, legyen óvatos! Díszes, komplikált szabású ruha várja a szekrényben? Akkor döntsön egy egyszerű harisnya mellett. És csak akkor kísérletezzen, ha tökéletes lábak büszke birtokosa. 

A cipőnek is fontos szerepe van

Testszínű harisnyához tökéletes választás a bézs cipellő. Gyönyörűen meghosszabítja lábait, és nem töri meg az összhatást. Ha cipőt választ, mindig gondoljon a szabályra, hogy nem kandikálhat ki harisnyája sűrűbben szőtt része. Tehát a sarka és a lábujjak tájéka. Ha kertipartira készül, és szép az idő, nyugodtan hagyja otthon a harisnyát. Ez lesz a legjobb döntés. Viszont ha egy előkelő társasági eseményen kell megjelennie, válasszon zárt cipőt.