Milyen melltartó illik egy fehér ing alá? Láthatatlan!

máj. 3., 13:54

Épp itt az ideje egy kicsit felfrissíteni a ruhatárat! Keressen fehér darabokat! Ruhák, ingek, pólók - mind időtállók, divatosak és főleg szexik! Persze csak akkor, ha megfelelő melltartót választ hozzájuk. 


Válassza a természetességet! Mikroszálas merevítős melltartó

Úgy véli, egy fehér ing alá törvényszerű a fehér melltartó? Tévedés. Fehér öltözet alatt láthatatlan alsónemű mutat a legjobban. Vagy semmilyen. Nem tartozik azok a vagány nők közé, akik alsónemű nélkül lépnek ki az utcára? Semmiképp se essen kétségbe. Az Ön számára is létezik megoldás: testszínű melltartó! Néha bézs vagy nude néven találkozhat vele. A lényeg, hogy ha csak lehet, minél inkább hasonlítson bőre színéhez. Például a sima Padded Bra melltartó. Láthatalan, és tökéletes hatást eredményez. 

 

A legújabb trendek követője?  

A 2017 év temérdek lehetőséggel szolgál. Mit jelent ez az alsóneműk világában? Azt, hogy nyugodtan választhat kosár nélküli melltartót. Mutatkozzon teljes szépségében, garantáltan "in" lesz! A kényelem, amelyet melltartóink Önnek kínálnak, egyszerűen elutasíthatatlan. Mielőtt a kosárba tenne egy ilyen darabot, két dolgot kell végiggondolnia - nem zavarják majd a fehér felső alól kimagasló mellbimbók? Valóban kész megmutatni az egész világnak mellei formáját? 

Ha a természet kisebb keblekkel áldotta meg, de Ön telt dekoltázs utan áhítozik, felejtse el a legújabb trendeket. Egyszerűen csak válasszon a klasszikus push-up darabok közül. Nálunk minden modellt megtalál bézs színben is. 

 

Vigyázzon a feszes ruhákkal! 

Ha a fő célja a férfiak figyelmének felkeltése, válasszon a feszes ruhák alá csipkés melltartót. Vonalai biztosan felébresztik fantáziájukat, a többit pedig hozzágondolják. Csak egy mellékhatással kell számolnia, hogy a divatra és az illem kérdéseire érzékeny barátnői nem nézik majd ezt jó szemmel. Egy feszes ing alatt sokkal elegánsabb egy sima felületű melltartó. 
 
Ne féljen a színektől, üdítően hatnak, felfrissítik outfitjét, fiatalítanak és kiemelik a napbarnított bőr színét. Tökéletes néz majd ki! 
A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább