Milyen melltartót vegyünk a toppunk alá?

máj. 25., 09:16

Tudja, mi rombolhatja le a legtökéletesebb összképet is? Egy rosszul megválasztott melltartó. Nem lenne szabad reggelente a fiókból zsákbamacska játék módjára választanunk ki a melltartónkat, mindig figyelembe kell venni, hogy mit viselünk majd a melltartó felett. Szeretne többet megtudni a témáról? Akkor ne hagyja ki az alábbi rövid „melltartó etikettet“.  


 

Fehér póló

Van, aki most a fejéhez kap, hiszen mi lehet egyszerűbb, mint egy fehér póló alá melltartót választani. Na nemis olyan egyszerű a dolog. A jól bevált sima felszínű fehér melltartó ugyanis osztozkodni kényszerül az első helyen a piros melltartókkal, ezen utóbbiak ugyanis egybeolvadva a bőr színével paradox módon láthatatlanabbak maradnak. Ez a trükk azonban nagyban múlik a melltartó anyagán és szabásán is. Ezért ha nem akarja megkockáztatni a decens látszatot, válasszon fehér tömött melltartót, amely blúza alatt láthatatlan marad.

 

Pánt nélküli toppok

Az átlátszó melltartópántok ideje szerencsére lejárt, helyettük ma már kiváló minőségű pánt nélküli melltatókat vásárolhatunk, amleyek a toppok alatt tökéletesen tartanak. A kosárban belülről aplikált szilikon csíkoknak köszönhetően gyönyörű dekoltunkat nem torzítják el. Próbálja ki a nagyszerű STRAPLESS BRAt!

 

Feszes póló

Ha feszes pólót választ, bizonyára nem szeretné elrontani az összképet az átütő csipke mintájával. Válasszon egy a már fentiekben is említett láthatatlan melltartót, vagy egy bézs színűt, amely tökéletesen egybeolvad bőrével.

 

Hát nélküli ruha vagy topp

A hátat nem takaró ruhák és toppok nagyon vonzóak, a nők nagy része viszont nem tudja, milyen melltartót válasszon alájuk. A gélből készült felragasztandó párnácskák egész jól a helyükön maradnak, de igazából semmilyen támaszt sem biztosítanak kebleinknek. Léteznek azonban speciális melltartók ún. okos pántokkal, amleyeket szükség szerint lehet variálni úgy, hogy senki se lássa őket. A háton futó pántokat egyszerűen lejjebb csúsztathatja a hát alsó részére. 

 

Mély kivágású blúz

Ha azok közé a nők közé tartozik, akik szívesen viselnek mély kivágású blúzokat, semmiképpen sem hiányozhat fiókjából egy push-up melltartó. Sok esetben jobb munkát végez, mint egy plasztikai sebész, ráadásul gyorsan és fájdalommentesen. Gyönyörű forma, kecsesség és teljesség. Akár két számmal nagyobb dekoltázs!

 

Esküvői ruha

És végezetül, milyen melltartót válasszunk az esküvői ruhánk alá? Ez elsősorban a ruha szabásán múlik, másodsorban pedig mellméretünkön. Azok a nők, akiket kisebb keblekkel ajándékozott meg a sors, a melltartót nyugodtan ki is hagyhatják a nagy napon. Ugyanígy a korzettes ruhák esetében is teljesen felesleges melltartóba gyömöszölni magunkat. Ha pedig pánt  nélküli ruhában áll az oltár elé, biztosan beleszeret majd STRAPLESS BRA melltartónkba, amely pont úgy tart és ott, ahol és ahogyan kell!

 

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább