Milyen színű harisnyát hordjunk, és mi teljes faux pas?

nov. 18., 09:14

Közeledik a karácsony, és ez egyetlen dolgot jelent - várnak ránk a karácsonyi vacsorák. Majd a bálszezon. Milyen harisnyáról gondoskodjunk ezekre az alkalmakra? Válasszon okosan, hogy ne kerüljön a gúnyolódás központjába. Tanácsot adunk!


 

A combfix nem harisnyanadrág15 denes combfix

Azt gondolta, a combfix vagy a harisnya ugyanazok? Tévedés. Az egyik ugyanis sokkal szexibb. Tudja, melyik? A combfix! Egyszerűen felismeri - harisnyakotő öv tartja őket, vagy öntapadó szalaggal vannak ellátva. Ilyen darab például a Beauty Hold Ups. Talán már Ön is találkozott olyan hölggyel, vagy épp Önnel esett meg, hogy a rövid szoknya alól kikandikált a csipkés szegély. Egy ilyen pillanatban mindenki figyelmeztet. A férfiak kimeresztett szemekkel nyelnek egy nagyot, a nők megbotránkozott pillantásokat tesznek, az etikett mesterei pedig biztosan figyelmeztetik, mekkora divat-ballépést követtek most el. Szóval vigyázzunk ezzel. Most már biztosan gondolja, milyen egy harisnyanadrág. Egy ilyen darab egészen derékig ér. Példaként szolgálhat a Die Passt.

 

Hord még testszínű harisnyát? 

Most nem fogunk örömet okozni. Testszínű harisnyát már 1995 óta nem hordanak a Földön. Nálunk ez persze nem így van. Itt még mindig hordják a nők, de kevesebbet. Miért ment ki a divatból? Mindjárt itt is van néhány indok:

  • A lábakat művé teszi
  • Látszanak a kékfoltok, sebek, és más tökéletlenségek
  • Gyakran a nem kívánt “öreg fiatal” effektust váltják ki
  • Elrejtik előnyeit, mint a szép tónusú, formás lábszár
 
Elveszti az élet az értelmét a testszínű harisnyák nélkül? Törölje le könnyeit, és folytassa az olvasást. A legfontosabb, hogy Ön hogyan érzi magát abban a bizonyos outfitben. Ha a testszínű harisnyákat vagy harisnyanadrágokat imádja, nyugodtan viselje őket a továbbiakban is. Hadd álljanak csak a fejükre a divatguruk. Ez az Ön teste, az Ön stílusa. Például a Transparent 15 DEN annyira áttetsző, hogy szinte láthatatlan. 

 

THERMO TIGHTSFekete vagy színes?

Sokféle módja van annak, hogyan helyettesítsük a testszínű harisnyanadrágot. A legkedveltebbek közé tartozik a fekete harisnya. Ennek oka pedig nagyon egyszerű - mindenhez illik és eszméletlenül szexi. Legalábbis a vékonyabb típusok, tekintse meg például a Fashion Matt 15 DENt, és győződjön meg róla maga. Képesek optikailag meghosszabbítani a lábakat, ez pedig mindig jól jön. Az egyetlen hátránya ezeknek a daraboknak, hogy nem melegítenek kellőképpen. A hidegebb napokra válasszon inkább egyet a 100 DENnesek közül, vagy egy Thermo Tightst. Ezek ugyanis speciális szálakból készülnek, amelyek melegen tartják a lábakat. Említsük meg még a színes harisnyanadrágokat is, ezekkel bánjunk óvatosan. Fontos ugyanis, hogy mit viselünk még magunkon, hiszen a színeknek passzolniuk kell egymáshoz. Jól mutatnak a sötétebb árnyalatok - a szürke, a sötétkék vagy a barna.
A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább