Milyen zoknit húznak a stílusos emberek a cipőjükbe? Láthatatlant!

ápr. 24., 16:18

Végre itt a tavasz. A legfőbb ideje leporolni balerina cipőinket, tornacipőinket, slip-on lábbelinket. Mit szól hozzá? Talán Önnek is minden éven fejtörést okoz, hogy csinálják mások, hogy zoknijuk láthatatlan az alacsony cipőkben. Valóban csak egy kis részlet, mégis meghatározó lehet az első benyomásnál. Cikkünkben lerántjuk a leplet erről a titokról. 


Semmi zokni

Vannak, akik végképp nem viselnek zoknik ezekbe a lábbelikbe. Tudja, hogyan ismeri fel őket? Izzad a lábuk! Van akinek kevésbé, van akinek jobban. A meleg tavaszi napakon ezt a kellemetlen helyzetet csak néhányan ússzák meg. Számoljon vele, hogy ha zárt cipőben megy ki az utcára zokni nélkül, előbb vagy utóbb kínos helyzetbe kerül. Jobb esetben csak akkor szabadul ki a bűz, amikor lehúzalkodik. Rosszabb esetben valamivel hamarabb érkezik. Igaz, eljátszhatja, hogy az a bűz nem Önből jön, de tényleg meg akarja kockáztatni? A végén valahogy mindenki megérzi, honnan is fúj a szél. 

 

Láthatatlan zokniNői zokni - INVISIBLE LADIES SOCKS

De akkor hogyan csinálják a stílusos egyének? A titkuk egyszerűen a láthatatlan zokni. Nem, nem ment el az eszünk, valóban igy hívják ezt a zokni típust. Száruk sokkal rövidebb, mint a klasszikus rövid szárú zokniknak, igy lesznek teljesen észrevétlenek. Csak Ön tud róla, hogy viseli. Biztosan azonnal beleszeret ebbe a típusba már az első próba után, és rögtön be is szerez még néhány darabot. Fekete cipőbe, fehér cipőbe, minden cipőbe. Próbálja ki, és tapasztalja meg saját bőrén. 

 

Úgy tart, mintha odaragasztották volna

Van, aki a mellkasában hord szilikont, és van, aki a zoknijában. A mi láthatatlan zoknijaink sarkában vékony szilikon csíkot rejtettünk, amelynek a feledata, hogy megtartsa a zoknit, és ne hagyja lecsúszni a sarokról. Nagyon idegesítő tud lenni, ha a zokni elcsúszik, és Önnek folyamatosan vissza kell igazgatnia a helyére. A szilikon csíknak köszönhetően zoknia immár egy hangyányit sem csúszik félre. 

Szoval ha ezentúl nem akar azon aggódni, mi lesz, ha meghívják egy váratlan látogatásra, és Ön elárasztja vendéglátója lakását lábszagával, szerezzen be láthatatlan zoknikat! Minimum egy párat kipróbálni!