Mire képes a funkcionális fehérnemű?

jún. 20., 07:49

Tudja, hol rejtőzik a karcsú nők titka? A ruhájuk alatt. Sokan közülük funkcionális fehérneműt hordanak, hogy megőrizzék gyönyörű bőrüket és vonzó alakjukat. Milyen elv alapján működik ez a fehérnemű? Olvasson tovább.


Hogyan segíthetem a testemet a fogyásban

Gyönyörű alakra vágyik, méghozzá néhány hét alatt? Edzés és egészséges étrend nélkül ez nehezen elérhető, de nekünk van egy tippünk, amellyel megkönnyítheti ezt a gyötrelmes küzdelmet. És meggyorsíthatja. Próbálja ki az Active Slimmert! A bőrrel érintkezve különleges anyagának köszönhetően elnyeli a testből kisugárzott hőt, majd infravörös hullámok formájában visszavezeti azt a testbe. Így egy folyamatos masszázs részesei lehetünk, amely gyorsítja anyagcsere folyamatainkat. A fogyás hatékonyabb, ugyanolyan erőfeszítés – jobb eredmény. Miért ne használná ezt ki? Tekintse meg ajánlatunkat, és fedezze fel a manapság oly népszerű karcsúsító női boxeralsóinkat
 

És mit mondanak a kutatások? Active Slimmer

2013-ban egy független laboratórium vizsgálta az Active Slimmer hatását, melynek során egyértelmű eredmények kerültek napvilágra: 
 
  • A teszben 24 nő vett részt. 
  • 28 napon át napi 8 órát viselték az Active Slimmert.
  • A nők 83%-a érezte bőrét finomabbnak a csipő és a combok tájékán.
  • 67%-uk már 7 nap után érezte bőrén a változást.
  • A legjelentősebb eredmény deréktájon 2,2 cm mínusz volt. 
  • A combok környékén ez 2,3 cm volt.
A nyár már itt kopog az ajtón. Még mindig van ideje, hogy alakját csinosabbá varázsolja. A boxeralsókon kívül választhat karcsúsító bermudát is a melegebb napokra. Ezek a funkcionális darabok is az Active Slimmer technológia felhasználásával készülnek. 
 

A legnogyobb probléma a hasunk 

Ahogyan azt a kutatás eredményeiben is olvashatta, az alsóneműk funkcionalitása nem csak a fogyásban jelenik meg. Befolyásolja a bőr állapotát is. 20 nő a 24-ből igazolta, hogy ahol bőrük az anyaggal kontaktusba lépett, ott a bőr állapotának javulását észlelték. És ez egy elég meggyőző arány. Ha elsősorban hasi tájékon szenved a megereszkedett bőrtől, próbálja ki az Active Slimmer bermudát magasított derékkal. Bőre állapota rövid időn belül javul, és Ön önfeledten élvezheti a vízpart menti időtöltéseket. 
 
A funkcionális fehérnemű láthatatlan, titokban segít, hogy elérje a kívánt alakot. Használja ki előnyeit, és várja örömmel a fürdőruhaszezont – megéri!