Mit árul el a férfiakról a basic öltözet

jún. 13., 11:26

Egyszerűség – ez a szó a legmegfelelőbb a basic öltözet jellemzésére. Semmi díszítés, nyomtatott szöveg, strassz, felvarró, és a merész színeket is kerüli. Az ok egyszerű. A basic darabok ugyanis alsóruhák, a normál ruhadarabok alatt viselendők, így minden díszítés csak kárt tenne. A fő színei: a fekete, a fehér, a szürke és a nőknél a bézs. Az alapszabály tehát nem más, mint hogy minél egyszerűbb, annál nagyszerűbb. 


Jó minőségű alsóneműFérfi boxer DRY&COOL technológiával

A férfi basic öltözet egyik alapdarabja a jó minőségű alsónemű. Nem számít, hogy tréningnadrágról, fecskéről vagy boxeralsóról van szó. Csak az anyag, a szabás és a kivitelezés az, ami fontos. Nem vág be sehol? Nem nyúlik ki néhány mosás után? Kellemes tapintású? Ezeket a kérdéseket megválaszolva megtudhatjuk, valóban számít-e nekünk a minőség. 
 
Tudják, mi az, amire egy nő vágyik? Imádják a szexi férfi hátsót! És szexi hátsóját leginkább egy boxeralsóval tudja kiemelni. Talán pont ezért a felmérések minden éven azt bizonyítják, hogy a férfiak kedvenc alsóneműje a boxeralsó. 
 

Lélegző zoknik

Lábszag – mindenki rémálma. Meglátogatja egy kedves barátját, lehúzza a cipőjét és BUMM - telitalálat az orrnak. És senkiét sem kíméli. Ráadásul mindenki tudja, honnan ered a szag. Nagyon kellemetlen helyzet. Érdemes tehát nagyobb figyelemmel megválogatni zokniainkat. Ha minden szituációra fel szeretne készülni, akkor ruhatárának tartalmaznia kell néhány típusú zoknit. Biztosan nem kerülhetik el figyelmét a DRY&COOL technológiával készült darabok, melyek elvezetik az izzadságot és lábait szárazon tartják.
 
Férfi zokni Mit árulnak el zokniai stílusáról? Mindent. Csak képzelje el: Szuper szabású öltöny, kifényesített cipők, stílusos nyakkendő – ellenállhatatlanul néz ki! De csak addig, amíg le nem veti a cipőjét. Ekkor nadrágja alől kikandikál egy ízléstelen zokni, vagy még rosszabb, a csupasz lába! Az alapszabály: a zokninak kellő hosszúságúnak kell lennie és illenie kell az öltöny színéhez. Unalmasnak hangzik? Legyen bátor! Válasszon a nyakkendőjéhez! De legyen óvatos, egy szerencsétlen színkombináció az egész outfitünket rettenetesen elcsépeltté teheti. 
 

Miért hordanak a férfiak atlétát?

Nem hiányozhat egy férfi ruhatár alapdarabjai közül az atléta sem. Ladislav Špaček, az etikett mestere hangsúlyozza, hogy az erős mellszőrzetű férfiaknak valamit viselniük kell az ing alatt. Hogy pólót vagy atlétát választunk, ez a mi döntésünk. Ma már a férfiasság kifejezésének más módszerei vannak, mint a kivillanó mellszőrzet. És hogyan érjünk el modern és sportos hatást? Gomboljunk ki pár gombot, és hagyjuk kivillani az atlétánkat.  
 
Atlétát viselni azonban nem csak a megjelenés miatt fontos. Ezekről az okokról azonban nem esik szó gyakran. Pedig az Ön hátának és derekának is fontos, hogy melegben legyen. Igen, ez így van! A húgyúti fertőzések és vesebetegségek nem csak a nőket fenyegetik. Ha nem akarja, hogy egy egyszerű vizelés horrorisztikus élménnyé váljon, tartson néhány atlétát a hidegebb napokra.