Mit is gondolnak a férfiak valójában arról, amiben mi - Nők - alszunk?

márc. 19., 11:11

Oh, a Nő. Minő tökéletes teremtmény. Reggelente a ruhatárunkban kotorászva szétdobáljuk a szekrényünk tartalmát, mikor őrült módon keressük a lehető legideálisabb ruhadarabot, amely minden szempontból megfelel ahhoz, hogy bátran álljunk benne az előttünk alló nap kihívásai elé. De mikor aludni készülünk, teljesen jó a kinyúlt céges póló is. Adja magát a kérdés, nem zavarja-e ez a férfiakat? Miben szeretnének ők látni bennünket, mikor álomra hajtjuk mellettük fejünket? Készítettünk egy kisebb felmérést. Íme az eredménye.


 

Szatén hálóing

Egy szatén hálóing az éjszakák istennőjévé teszi a nőt, erre mérget vehet. A férfiak már a látványtól is teljesen megadják magukat, egy ilyen hálóing ugyanis pont eleget mutat meg, és mégsem túl sokat. Éppen tökéletes.

 

Kinyúlt pólók

A nők a nem épp csábításra hivatott hálópólókat egyenesen imádják, és persze a legnagyobb kincs mindig párunk pólója, amelyből minden éjjel szippanthatunk még egy kicsit a kedvenc parfümünk illatából. De vajon mit szólnak ehhez a férfiak? Természetesen hízelgő gesztusnak tartják. Persze csak ha nem épp a másnapra kikészített pólót húzzuk este magunkra.

 

Csíkos női pizsamák

A hagyományos éjjeli outfitről, amely egy klasszikus gombos pizsamából áll, és persze a hozzá illő alvómaszkból, csak egy dolog jut a férfiak eszébe. Ma alszunk. De előtte még ide tudnád kérlek adni a könyvem az éjjeliszekrényről?

 

Kezeslábas felnőtteknek

Ha lekéste a kezeslábas őrületet - az csak jó. Legyen ugyanis bármilyen kényelmes és aranyos, párját csak akkor hevítheti fel vele, ha egyenesen lehúzza a cipzárt.

 

Fehérnemű

Egyes nők hazaérte után megkönnyebbülve dobják le magukról melltartójukat, és hajítják el amilyen messzire csak tudják. Ha Ön is ebbe a csoportba tartozik, bizonyosan érthetetlennek tartja, hogy hogyan tud valaki később újra fehérneműt ölteni otthona kényelmében. Semmi ok az aggodalomra, ezzel sok férfi egyet is ért. Ha viszont a bugyitól még éjszakára sem tud megszabadulni, válassza SEAMLESS SLIP varrás nélküli bugyiainkat a maximális kényelemérzetért.

Mi lett felmérésünk eredménye? Gazdagítsa éjjeli ruhatárát néhány új darabbal. Hiszen bár igaz, hogy a paplan alatt (szinte) senki sem látja, egy nőnek mégis joga van még ilyenkor is szexinek éreznie magát.