Mit tesz a szexi fehérnemű az önbizalmunkkal, és miért szerezzen be egyet Ön is?

júl. 24., 09:29

Úgy érzi, hogy a gyönyörű és szexi fehérneműt csak a különleges alkalmakra kellene tartogatnia? Ezzel nincs egyedül. Kevés nő vásárol ugyanis csak úgy egy csipkés szettet, hogy önmagának tetsszen. Ami viszont nagy kár. Szeretné tudni, miért? Akkor olvasson tovább!


Egy különleges darab, különleges alkalmakra

Ön is rejteget 1-1 különleges darab fehérneműt, amely a megfelelő alkalomra vár? Lehet az egy gyönyörű csipkés melltartó, egy csábító fűző vagy fekete harisnyakötő. Az ilyen darabok általában rendkívül vonzóak, emiatt tévesen gondoljuk azt, hogy mindennapi használatra nem igazán alkalmasak.

 

Szexi fehérnemű mindennapi használatra? Igen!

Tehát várunk és várunk, miközben ez a gyönyörű darab parkolópályára van téve a gardróbunkban. De gondolt már arra, hogy időnként megengedheti magának a „jobb” fehérnemű viselését anélkül is, hogy különösebb, értékes pillanatra lenne hozzá szükség?

 

Még a fehérnemű is befolyásolja azt, ahogy érezzük magunkat

Szándékosan próbálja ki. Nézzen szét a szekrényében és hagyja, hogy az a luxus melltartó vagy csipkés bugyi, amelyet lassan évek óta nem vett már fel, napvilágra kerüljön. Értse ezalatt a hálószobáját vagy az öltözőjét – ne essünk félreértésbe, nem kell a nagyközönségnek is megmutatnia.

 

Amint felvette a finom darabot a munkahelyére vagy a kávézáshoz a barátnőivel, kérdezze meg magától, hogyan érzi magát. Magabiztosan, vonzón... átkozottul szexin? Bizonyított tény, hogy az, amit magunkon viselünk, bizonyos mértékig azt is befolyásolhatja, hogyan érzékeljük magunkat és azt, hogyan érzékel azután a környezetünk is bennünket.

 

A tökéletes melltartó

Ha egyáltalán nem tart otthon semmiféle szexi alsóneműt, mindenképpen szerezzen be valamilyet! Javasoljuk, hogy tekintse át a Wonderbra és Playtex márkák kínálatát, amelyekben főként a csipkés melltartók tűnnek ki. A balconette típusú melltartó finom csipkével ellenállhatatlan dekoltázst varázsol és kihangsúlyozza a nőiességét. A push-up hatású, csipkés Wonderbra melltartó is csábító megjelenést biztosít.

 

Incselkedő és praktikus öntartó harisnya - combfix

És mi lenne, ha adna egy esélyt a combfixeknek is, hogy színesebbé tegyék mindennapi megjelenését? A kikandikáló „öntartó” combfix (harisnya) incselkedő, de egyáltalán nem számít vulgáris darabnak. Ráadásul rendkívül praktikus, gyorsan felvehető és levehető, a mosdóban pedig értékelni fogja, hogy nem kell bajlódnia a klasszikus harisnyanadrág hosszadalmas levételével. Vegye fel kedvenc szoknyáját vagy ruháját, húzza fel a combfixét és már indulhat is magabiztosan a városba vagy épp a munkahelyére.

 

Olvassa el ezt is: Combfix – egy ruhadarab a kettesben való randevúhoz, vagy a gardrób hétköznapi része?