Mivel vegyük fel térdzokniainkat, hogy igazán sikkesek legyünk?

júl. 14., 14:23

A térdzokni nem csak divatos, de egyben fiatalos viselet. Hogyan kombináljuk, hogy meg is hozza a kívánt hatást?


Az időjárás fontos

A térdzokni több mint praktikus viselet. Ezt a ruhadarabot két csoportba oszthatjuk. Az első csoport képviselői a téli térdzoknik, melyek amelett, hogy kellemesen felmelegítik lábait, azt az üzenetet közvetítik, hogy Ön kétség kívül otthonosan mozog a divat világában. A második a nájlon térdzoknik csoportja. Ez utóbbi képviselői enyhébb időben viselendők. Nyáron viszont, amikor a hőmérséklet eléri a 30 fokot, a térdzoknik viselete már egyáltalán nem ajánlott. Inkább húzzon strandpapucsot, és irány a vízpart!
 

Szóval mivel is (ne) vegyük fel a térdzokniainkat?

  • Ha a sportos viselet szerelmese, és szívesen lép ki a lakásából rövidnadrágban és pólóban, dobja fel öltözetét egy térdzoknival. Válasszon alacsony szárú tornacipőt, ne olyat, amely elfedi bokáját. Az alacsony szárú sportcipő ugyanis optikailag meghosszabbítja lábait. 
  • A nájlon térdzoknikat ügyesen kombinálhatja miniruhákkal vagy miniszoknyákkal. A szabáson nem függ a dolog, de figyelnie kell a hosszra - minél rövidebb, annál jobb. Mindehhez pedig válasszon oxford cipőt. Akárcsak egy huncut iskolai egyenruha. 
  • Térdzoknit hordhat télen is a csizmában egy csinos ruhához, szoknyához vagy rövidnadrághoz. Ideális esetben viszont csak a zokni szegélye kukucskál ki a csizma szára felett.

 

Nincs többé felszaladt harisnya

Térdzokniaink egy óriási plusszal rendelkeznek. A speciális anyagnak köszönhetően soha nem szalad fel a szál rajtuk. Puha, kényelmes viseletet biztosítanak, és egyben erősek és ellenállóak. A zokni szegélye széles, így a térd alatt nem vág be, erősen tart, így nem is csúszik el. Mikor pedig leveti, bőre finom, egyenletes marad anélkül, hogy a zokni elszorítaná. Választhat fényeset vagy mattot különféle színekben. Kínálatunkban talál feketét, szürkét, testszínűt, bronz- vagy jantár színűt is. A térdzoknival viselendő ruha színe szerint döntsön, ha pedig nem biztos a dolgában, a feketével most sem nyúlhat mellé, hiszen minden színnel könnyedén kombinálható.