Nájlonharisnyák és harisnyanadrágok alkalom szerint

nov. 29., 11:39

Ami a ruhákat illeti, egy rövid fekete soha nem hiányozhat a szekrényből. Ugyanígy a harisnyák világában is dominál a klasszikus vékony fekete, leggyakrabban egy 40DEN vastagságú darab. Az irodában kényelmes viselet, kinn pedig nem fáznak meg lábai. Nem kár viszont leragadni a napi rutinnál, és minden reggel ugyanazt a harisnyát húzni elő a fiókból? Mostani cikkünkből megtudhatja, milyen színű és típusú harisnya illik az egyes alkalmakhoz. Akár munkába készül, akár egy bálba, de ha csak egy kávéra a barátnőjével, tudnia kell, mit húzhat a labaira, és azt is, miért nem szabad félnie a kísérletezéstől.


Milyen nájlonharisnyát viseljünk az irodában?

Mindennapi viseletre tökéletes a már említett fekete klasszikus. Azt hiheti, hogy ezzel a választással nem lehet mellényúlni, de az ellenkezője az igaz. Ebben az esetben is tartania kell magát bizonyos írott és íratlan szabályokhoz.

Tavasszal és nyáron praktikusabbak a vékonyabb nájlonharisnyák, mint a már említett 40 DEN vastagságú. Válassza például a minőségi ultra sima FLY PANTYHOSE 15D harisnyát, és egyúttal szerezzen be egy fegyvertartó engedélyt is!

Arról, hogy nyáron járhatunk-e munkába harisnya nélkül, a munkahelyi dress code, saját ösztöne vagy feletesse ízlése  dönt, akinek nem muszáj hogy tetszen a meztelen lábak látványa. Ha egy előkelő cég vagy egy fontos institúció alkalmazottja, harisnya nélkül még a fülledt nyári napokon sem jelenhet meg. A legjobb választás ebben az esetben a combfix - enyhíti az irodában elviselendő gyötrelmeket, sőt, sokkal komfortosabban érzi majd magát a bőrében.

Ha már elnyűttnek érzi a fekete klasszikust, szerezzen be például kockás harisnyát, vagy mondjuk egy csipkéset. Eredeti és szofisztikus!

 

Randi

Ha lábait a hüvos napokban melegben szeretné tudni, de egyben szexi is akar maradni, válasszon téli harisnyanadrágaink közül. TERMO harisnyanadrágainkkal, melyek meryl szálakat tartalmaznak, még a legfagyosabb időkben is megőrizheti nőiességét. Minden hóember megirigyelné, ha lenne lábuk.

Ha sokat visel feketét, figyelnie kell, hogy ne fessen outfitjével fekete özvegy látszatot. Váltsa fel néha, vigyen egy kis színt öltözékébe. Például válasszon színes szoknyát. Mit szolna egy barna vagy bordó bársony szoknyához? Egy fekete harisnya kiemeli ezeket az árnyalatokat.

 

Közeleg a báli szezon

Ebben az időszakban a nők többsége előhúzza a szekrény mélyéből a gyönyörű ruhát, a cipőtartóból a luxus cipellőt, és már csak a látványtól is felcsillan a szemük. Amikor megjelennek a bálterem ajtajában, minden férfi tekintete rájuk szegeződik. Ha viszont helytelenül választ ehhez a alkalomhoz harisnyát, ez a tekintet hamar másfelé irányul. Még rosszabb a helyzet, ha néhány pohár bor után még fel is szalad a szál rajta. Szóval inkább harisnya nélkül megy bálba? Csak ezt ne! Ezzel óriási vétséget követne el az etikettel szemben. Arra is figyeljen, hogy egy ilyen előkelő esemény zárt orrú cipőt kíván.

A harisnya kiválasztása egy ilyen formális eseményre leginkább a ruha és a cipő színétől függ. Ha nem szereti a nude harisnyát, nyugodtan húzhat feketét, ugyanis már rég nem ér a szabály, mely szerint világos ruhához csak világos harisnya való. Épp ellenkezőleg. Egy vékony fekete harisnyával szexi lábakat varázsol magának, ez is egy előnye testszínű családtagjával szemben. Remekül beválhat a karcsúsító efekttel bíró harisnya is. Végül pedig húzzon fekete cipőt, amellyel végtelen hosszú lábakat kölcsönöz magának.

Ha testszínű harisnya után nyúl, a színének bőre árnyalatához kell passzolnia. A nude harisnyáknál ugyanis a siker kulcsa abban rejlik, hogy minél természetesebb hatást keltsenek, ezért is válasszon matt, nem pedig fényes darabot.

 

A nagyvárosi kavalkádban

A harisnya kiválasztása nem kell, hogy unalmas gyakorlat legyen. Mi lenne, ha kicsit felbátorodna, és színes darabokkal újítaná fel a már meglévő kollekcióját. A színes harisnyanadrágok városi outfitjét teljesen más fokozatra emelik. Például egy bézs ballonkabáthoz próbáljon fel egy királykék, vagy egy bordó harisnyanadrágot. Mindenki észreveszi majd az utcán. Egy sárga harisnyával pedig feldobhat egy amúgy komor öltözetet, és a tél hidegében egy kis életet vihet a zord utcákba.