Ne feküdjön a kés alá! A Push-up melltartó megmenti önbizalmát!

aug. 12., 12:51

Eszébe jutott már, hogy nagyobb mellekkel nagyobb önbizalma lenne, és még nagyobb sikere a férfiaknál? Egy ideje talán már gondolkodik egy plasztikai műtéten, de még nem sikerült megtennie a nagy lépést. Jöjjön, gondoljuk ezt át együtt. 


Miért nagyobbítják meg a nők a melleiket?

Az okok, amelyek miatt egy nő kés alá fekszik, különfélék. Van, aki az önbizalmát szeretné növelni, vagy ez a férje kívánsága, de akad olyan helyzet is, hogy megirigyli a szomszédasszonytól. Minden nő más. A pszichológusok azonban egy dologban egyetértenek – mellnagyobbító műtétnek egy nő csak önmaga miatt vesse alá magát. Szóval ha partnere könnyes szemmel kéri, hogy legalább az első konzultációra menjen el, inkább cserélje le. Nem érdemli meg.

 

Milyen bajok fenyegetnek? Push-up melltartó

Egy plasztikai műtét nagy kockázat, legyen szó akár az orrunkról, az állunkról vagy a kebleinkről. Valaki belevág a testünkbe, és nem biztos, hogy az épp az ő napja lesz. Az orvosok is csak emberek, nem minden operáció lesz végül sikeres. Keressen rá az „félresikerült mellplasztikák“ szókapcsolatra, és nézze végig a képeket – sokat talál majd. És az, hogy „tökéletesített“ mellei nem lesznek épp olyan szexik, mint amilyennek megálmodta őket, nem az egyetlen probléma, amellyel szemben találhatja magát. Sokkal többről van szó. Itt van például az
  • elfertőződés
  • gennyezés
  • fájdalom
  • depresszió
  • csúnya sebhelyek
  • aránytalanul magas ár és hasonlók...
Ezekre a „mellékhatásokra“ a csillogó promóciós brosúrákban a gyönyörű képek mellett sajnos nem jutott hely. Erről csak ismerőseitől hallhat, akik ezt saját bőrükön tapasztalták. 
 
 

Ne kockáztasson feleslegesen

Természetesen az egész procedúra jól is végződhet, és minden a legnagyobb rendben mehet, nem kell, hogy Ön is ezekben a rossz élményekben részesüljön. Ilyen is van. De valóban megkockáztatná? Az önbizalmát egy jól kiválasztott melltartó is megnövelheti. A Super push-up melltartók képesek akár két számmal is megnövelni a mellméretét. Egy pillanat alatt gyönyörű dekoltázst varázsol. Fájdalommentesen. Ha pedig a visszafogottság híve, probálja ki a klasszikus push-up melltartókat. Épp olyan tökéletes felsőtestet alakít ki, mint az előbbi, és ezentúl egyetlen férfi sem tud majd ellenállni Önnek.