Sport leggings: A szekrény legsokoldalúbb darabja

márc. 11., 12:00

A leggingsnek nagy ereje van a divatvilágban, hiszen alkalmi megjelenések alapját képezi, de a divatbemutatókhoz méltó high-end outfiteknek is luxust kölcsönözhet. Nemcsak stílust, hanem kényelmet is képviselnek, ráadásul még az alakot is formálják. Mi mást is kívánhatnánk még egy ruhadarabtól? Íme néhány stílustipp, hogy a leggings 2024-ben is segítsen kitűnni a tömegből.


Magas derekú sport leggings: Kényelem és forma

A magas derekú leggings mindenekelőtt hízelgő és kényelmes, ezért továbbra is az egyik legnépszerűbb szabás. Remekül passzol rövidebb felsőruházathoz, de egy egyszerű pólóhoz és tornacipőhöz is. Ha elegánsabb megjelenést szeretne, vegye fel blúzzal és a zakóval, viseljen hozzá balerinát, és emelje ki az egész szettet övvel és merész ékszerekkel. Ami a színt illeti, válasszon feketét, bézst, szürkét vagy sötétzöldet – ezek ugyanis alapként szolgálnak az árnyalatban összehangolt és színes ruhákhoz. Tekintse meg sokoldalú DIM Sport leggingsünket, amelyet az edzőteremben és a mindennapokban is használhat.

Fotó: Pinterest.com

Trapéz szárú leggings, mint visszatérés a múltba

A trapéznadrág nagy visszatérésnek örvend, nemcsak a farmereknél, hanem a leggingsek esetében is. Az egyensúly a kulcs a szettünkbe való beillesztésükhöz. Vagy válasszon egy túlméretezett szettet, vagy kombinálja a trapéz szárú nadrágot szűk felsővel, vagy válassza egy sportos, trapézba menő leggings és egy melltartó kombinációját, hogy kitűnjön a bővülő sziluettje. Játsszon a különböző textúrákkal, és próbálja ki a sima leggings és a kötött pulóverek és kardigánok összjátékát.

Fotó: Pinterest.com 

Bőrben a piacra

A bőrhatású leggings elegánsabbá és különlegesebbé teszi az öltözékét. 2024-ben sötét színárnyalatokban, például fekete, tengerészkék és bordó színben viselik. A rockos megjelenéshez párosítsa egy dzsekivel és bokacsizmával, hogy teljes egészében bőr szettet kapjon. Egy selyemblúzzal és balerinacipővel vagy mokaszinnal a bőrbevonatú leggings kifinomult megjelenést kelt. A bőrruhákhoz szűk leggingsek, trapéz szárú nadrágok és modern szabású, hasított nadrágok illenek.

Fotó: Freepik.com

Leggings magas szárú csizmával kombinálva

A divat ciklusonként tér vissza, a legújabb trendek pedig azon alapulnak, ami a múltban már egyszer bevált. Nincs ez másképp a „lovagló” csizmák és a leggingsek esetében sem, amelyek nagymértékben visszatértek a színtérre. A csizmák és a magas szárú bakancsok elegáns öltözékek esetén működnek, de egy lazább stílust is elérhetünk velük „vagány lány baseball sapkában” stílusban. Ne feledje, ebben az esetben a kiegészítők és a cipők teszik különlegessé a szettet.

Fotó: Pinterest.com

További stílustippek leggingsekkel

A leggings sokoldalú és kényelmes ruhadarab, amely számos alkalomra ideális viselet. 2024-ben a minták és szabások széles skálájára számíthat, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

  • Rétegezés: A leggings könnyen kombinálható ruhákkal, szoknyákkal vagy tunikákkal. Eredeti módja annak, hogy felmelegedjen a hidegebb időben, vagy hogy textúrát és mélységet adjon egy összeállításnak.
  • Kiegészítők: A kiegészítők a következő szintre emelhetik a leggingset is tartalmazó szettjeit. Adjon hozzá ékszereket, táskát és cipőt, hogy kiemelje a stílusát.
  • Anyag: A leggings anyaga befolyásolja a kényelmet és a megjelenést. A pamut vagy bőr leggings nagyszerű alkalmi viselet, míg a lycra leggings kiválóan alkalmas edzéshez.