Szent Valentin titka lelepleződött! Vagy mégsem?

jan. 2., 09:19

Figyelem, figyelem! Valentin napi különlegességgel szolgálunk minden szerelmes számára. Tudjuk, a Valentin nap egy csinált, kommerz ünnep, de tegyük a kezünk a szívünkre. Hát nem lelket melengető egy üdvözlőlap egy vacsorameghívással?


Ki is az a Szent Valentin

Valószínűleg most mindannyian egy romantikus legendát várnak, amelyben Szent Valentin egy rettenthetetlen hőshöz méltóan utolsó vérig harcol szerelméért. Sajnos ilyen történetet nem találtunk. Sok mondára bukkantunk viszont, de hogy melyik lehet közülük igaz?

  • Szent Valentin egy Római Birodalomban élő pap volt. A legenda szerint titokban esketett össze párokat. Miért? Mert Claudius császár uralkodása idején szigorúan tilos volt a házasság, hogy a fiatal férfiúk ne kedvtelenedjenek el a hadseregben való szolgálattól. Szörnyű idők voltak. Természetesen Valentin lelepleződött, és 269-ben február 14-én kivégezték. Állítólag halála előtt írt egy szerelmes levelet, így született a valentin napi lap tradíciója, de ki tudja, mi igaz ebből.
  • Egy másik monda úgy tartja, hogy Valentin egy művelt férfi volt, egy gyógyító. A császárnak azonban nem tetszett, hogy keresztény, és őriztette őt. Saját házában egy Astori nevezetű prefektus őrizte. Kis idő elteltével Valentin buzgó imádsággal visszaadta Astori vak lányának szeme világát. Csoda? Talán. A pogányok mégis akasztófára küldték.
  • Talán már találkoztak azzal a verzióval is, mely szerint Szent Valentin ünnepét a 14. szazadi angol költőnek, Geoffrey Chaucernek köszönhetjük. A madárparlament című versében a szerelmesek patrónusának nevezi Szent Valentint, aki figyelemmel kísérte II. Richárd és IV. Károly lányának, Annának az esküvőjét.
  • Az első valentin napi üdvözletet a középkorban orleans-i Károly küldte feleségének. Egészen a Towerből repült, mivel Károly ott raboskodott.
  • A legkevésbé romantikus történet szerint pedig a Valentin napot egy karácsonyi lapokat gyártó üzletember hozta újra divatba Amerikában. Nem aprózta el a dolgot, és 1907-ben új tradíciót vezetett be - a valentin napi üdvözlőkártyák küldését. Nehéz megmondani, hogy valóban új tradícióról van-e szó, vagy csak egy régi felelevenítéséről, mindenesetre sikerült neki, és a szerelmesek napját az egész világon megünneplik. Nálunk is.

Igazából nem is számít, hogy hogyan volt akkor. A lényeg, ami ma van. Egyes párok csak legyintenek az ünnepekre, mások értelmetlenül drága ajádnékokkal halmozzák el a kedvesüket, a többiek pedig egyszerűen csak élvezik ezt a szép napot. Mondjuk eltöltenek egy romantikus vacsorát együtt, és szerelmesen néznek egymás szemeibe. Miért is ne? Mi az mellett vagyunk, hogy minden lehetőséget ki kell használnunk az ünneplésre.

 

Hogyan varázsoljuk elő magunkból az istennőt

Ha Ön is úgy látja mint mi, akkor egy szexi összeállítást kell kigondolnia a vacsorára. Ne engedje, hogy kétségbe essen, mikor a szekrénybe nézve semmi magára valót sem talál. Készüljön fel már most. Super Push-up vagy Beauty Push-up melltartóink néhány másodperc alatt tökéletes delkotázst varázsolnak Önnek. Számoljon azonban azzal, hogy partnerének nehezebb lesz Önnel a szemkontaktust hosszútávon fenntartania.  

Outfitjét tökéletesíti egy combfix, például a Beauty Hold Ups 15 den. Mikor pedig a felső szegélye “véletlenül” kikandikál, szerelmét máris kellő lázba hozza. Csak vigyázzon, hogy más meg ne lássa. Vétkezne az etikett ellen.

 

Tipp a végére - csak férfiaknak!

Uraim, végig olvasták az egész cikket abban reménykedve, hogy megírjuk, mivel lephetnék meg szerelmüket? Ne aggódjanak, nem okozunk csalódást. Válasszon fehérnemű szettet. Biztos talál olyan darabokat, amelyeket párja szívesen visel, olyan típust, amilyet már látott rajta. És mint egy kis finomáságot, adjon hozzá egy szexi csipkés darabot. Kellemes meglepetés lesz.

 

 

 

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább