Szép és feszes mellek receptje? Az úszás!

ápr. 30., 13:40

Túl kicsi, túl lógós, túl hegyes? Nem elégedett a kebleivel? Akkor változtasson ezen egy kicsit. Hogyan? Nem, nem kell egyenesen  műtétre gondolni és szike alá feküdni, elég lesz egy fürdőruha és egy úszómedence, és – pszt! -  egy idelális melltartó.  


Tudta, hogy az úszás az aerób edzéstípus alá tartozik? És hogy széleskörű jótékony hatással bír? Úszás közben az összes izmunkat megmozgatjuk, főként a hát- és a mellizmokat. Ennél a sportnál nem az „ismétlés a tudás anyja“ szabály, sokkal inkább az ismétlés a szép dekoltázs anyja mondás érvényes. Hogy mihamarabb kiélvezhesse az eredmény hízelgő látványát, járjon el hetente kétszer egy órára a helyi uszodába.

 

Tanuljon meg helyesen úszni

Különbség van úszás és úszás között. A mellúszás a legrégebbi és egyben a legeffektívebb úszásstílusok közé tartozik, ami a női dekoltázst illeti, amellyel a nők 70%-a elégedetlen, annak a legjobb edzője. Ha nyakfájás nélkül szeretne feszes kebleket varázsolni mellkasára, forduljon előszöris egy úszómesterhez, aki megmutatja és megtanítja az mellúszás helyes technikáját. A nyaki gerinc akkor terhelődik le, ha a fejét nem hajtja a víz felszíne alá az ember. Vigyázzunk erre a hibára. Úszáshoz mindig viseljünk úszószemüveget.

 

Úszással a szép alakért és a jókedvért

Ússzon kitartóan és rendszeresen, és meglátja, nem csak feszesebb keblekkel gazdagodik majd, de más esztétikai és egészségügyi jutalomban is részesül. Minden edzéskor, amelyet 25 Celsius - foknál melegebb vizű úszómedencében végez, kalóriákat éget, így egész alakja formálódik. Tudta, hogy egy órányi normál tempójú úszás során egy egész tábla csoki kalóriaértékét elégetheti? A felszabaduló endorfinról már nem is beszélve, amely biztosítja a jókedvet és a kiegyensúlyozott közérzetet.

 

Feszes keblek 3,2,1...

A kevésbé türelmes női társainknak szolgálhatunk egy egyszerű, de igen bevált trükkel, amely segítségével pillanatok alatt gyönyörű dekoltázst varázsolhatnak maguknak. Próbálják ki push up melltartóink egyikét, például a Beauty push up brát, és tegyék teljessé dekoltázsukat mellműtét vagy az edzések eredményeire való hosszas várakozás nélkül.