Szerezzen örömöt szeretteinek: 2020-as karácsonyi ajándék tippjeink

nov. 16., 10:48

Egyesek számára a karácsonyi ajándékok vásárlása örömteli tevékenység, mások számára szükséges rossz. Mindannyian azonban egyet szeretnénk – eltalálni szeretteink ízlését és kívánságát, és velük együtt örülni az ajándéknak. Úgy érzi, idén nincs elég ötlete? Tippjeinkből garantáltan kiválaszthatja azt, amely örömmel tölti majd el azokat, akik Önnek a legdrágábbak.


1. Karácsonyi ajándéktippek hölgyek számára

Aminek minden nő örül

Vajon létezik olyan nő, aki ellen tud állni egy szép fehérneműnek? Ha szeretné meglepni párját vagy édesanyját egy csodaszép darabbal, amely egy csapásra rabul ejti a szívét, tegye le voksát a Wonderbra márkájú melltartó mellett. A klasszikus szabásúak közül ajánljuk például a Fabulous T-shirt Bra-t, a különleges alkalmakra pedig a hölgyek értékelni fogják a praktikus szabásvonalú, Ultimate Plunge melltartót, amely akár mélyen dekoltált felsőrészhez is alkalmas.

 

Egy további univerzális ajándék az ékszer. Mielőtt azonban pompás fülbevalók között kezdene el nézelődni, gondolja át, hogy az érintett nem örülne-e jobban inkább egy gravírozással díszített medálnak, egy szép nyakláncon. Ráírathat például egy kedves üzenetet, vagy a megismerkedésük dátumát.

 

Sportolók számára

Minden új év elején rengeteg nő veti bele magát lelkesen a testmozgásba, így jól eltalált ajándék lehet egy szép és minőségi sportmelltartó. A Champion márka egyszerre stílusos és kiváló minőségű. Akik rendszeresen járnak futni, elképzelhető, hogy egy intelligens sportórára vagy sportteszterre vágynak, vagy egy későbbi maraton lefutására. Mivel is lephetné meg őket indulásképp?

 

Szakácsok és ínyencek számára

Lefogadjuk, hogy azok a nők, akik a szabadidejüket a legszívesebben új receptek próbálgatásával töltik, ujjongani fognak, ha a karácsonyfa alatt kedvenc főző bloggerük vagy egy világhírű szakács legújabb szakácskönyvét találják. Ínyenc ismerőseit pedig lepje meg inkább egy válogatott minőségű kávéval, mogyoróvaj-készlettel, kóstoló csomaggal vagy egy több fogásos, luxus vacsorautalvánnyal.

 

Díváknak

A tetszeni vágyó nők karácsonyi listáján valószínűleg szerepel egy új hajsütővas, hajvasaló, vagy álmaik retikülje.  Ha ehhez mellékeli a kedvenc parfümjüket is, biztosan jól választ.

 

2. Karácsonyi ajándéktippek férfiak számára

Puha ajándékok, amelyeknek minden férfi örül

A Karácsony szinte követeli, hogy a szívének kedves férfiakat meglepje egy szép új boxeralsóval. Mivel – tegyük a szívünkre a kezünket – csak nagyon kevés férfinak van belőlük elegendő a ruhatárában. A boxeralsó választásánál ügyeljen az anyagára – a legideálisabb a 100% pamutból készült darab. Sok múlik a mintáján vagy a színén is, elsősorban azonban a kényelem a mérvadó. A leginkább érdemes a különböző színű boxeralsók kedvezményes csomagolásának választása, amelyek mindennapi viseletre is alkalmasak, például a Champion márkájú boxeralsók, vagy a BMEN termékcsaládba tartozó, trendi boxeralsók.

 

Sportolóknak

Olyan férfi számára keresi az ajándékot, aki aktívan tölti a szabadidejét? Nézzen körül a vezeték nélküli fülhallgatók, a minőségi sporttáskák, vagy a konkrét sportfelszerelése között. Elférne még benne esetleg egy új bokszkesztyű, kerékpáros ruházat, fitnesz étrend-kiegészítő, vagy épp egy minőségi teniszütő?

 

Kalandoroknak

Előfordulhat, hogy a kalandos természetű férfiak esetében nehezebb megtalálni a megfelelő ajándékot. Ha inkább nem vállalkozna arra, hogy outdoor felszerelések közül válogasson, lepje meg az érintettet egy nem hétköznapi élménnyel. Ha még sosem próbálta például a bungee jumping-ot, vagy régóta emlegeti, milyen szívesen kipróbálná az ejtőernyős ugrást, vagy a barlangi búvárkodást, itt az egyedülálló alkalom, hogy felpörgesse az adrenalinszintjét, ahogyan arra mindig is vágyott.

 

Játékos lelkeknek

Leleményesek, játékosak, imádják a legújabb elektronikai eszközöket és a tökéletesen átgondolt dolgokat. Egy játékos lelkű férfi számára az ajándékválasztás azonban időnként kemény dió is lehet. Próbáljon meg visszaemlékezni, miről is beszélt az utóbbi időben oly lelkesen, és mi az, ami még hiányzik a high-tech eszközei közül. Egy intelligens meteorológiai állomás? Egy hangvezérelt virtuális asszisztens? Vagy a legújabb PlayStation? Ha pedig tényleg nem jut dűlőre a választással – egyszerűen kérdezzen rá.