Tavaszi trendek, amelyek segítségével Ön is ragyogni fog!

máj. 25., 09:16

Ugye Önök is, hölgyeim, alig várták már, hogy a hőmérő higanyszála 20 Celsius-fok felé szökjön, és végre kiszellőztethessük bájos toppjainkat, szellős tunikáinkat és puha könnyed pólóinkat? Itt az idő! Ez pedig azt jelenti, hogy itt vannak az új trendek, amelyekbe most beavatjuk Önöket!


 

Fodor itt, fodor ott, amerre csak allátok

A fodor már a 16. században divatba jött, és azóta sem tudunk tőle elszakadni. De miért is tennénk, hiszen a bájos fodros pólók és blúzok minden nőnek jól állnak. A divatguruk szerint a fodornak két sorsa lehet, vagy imádjuk őket, vagy utáljuk. A kettő között nincs komprumisszum. És Ön?  A fodorimádók körébe tartozik, vagy az ellenzéket erősíti?

 

Rakott újj

A 80-as évek divatja a tiszta nőies vonalak kihangsúlyozásán alapult, ez a közelmúltban nagymértékben vissza is tért a kifutókra. Hogy milyen retró elemekkel találkozhatunk a boltokban? Az aszimmetrikus ruhák és szoknyák mellett a  rakott széles ujjú blúzok is tarolnak.

 

A fehér az új fekete

Mi is lehetne szexibb egy napsütéses napon, mint egy lezser fehér tunika. Egy fehér inggel, pólóval vagy tuikával soha nem nyúlhat mellé. Egy fehér oversize inget a nyaralásra is vigyen magával, több legyet is üt majd vele egy csapásra. Egy hivatalos találkozón betűrheti a szoknyájába, egy helyes kis övvel azonnal ruhává varázsolja, és mikor a vízpartra megy, csak ráveszi a fürdőruhájára, és kész is. Egy szabados fehér ingnek a sokoldalúsága nem ismer határt.

 

Legyen áttetsző

Ha nem tartozik a mély kivágások rajongójai közé, mégis néha megmutatná a világnak dekoltázsát, akkor biztosan magával ragadja majd az áttetsző felsőrészek trendje. A divatbemutatók kifutójáról ráadásul az az üzenet jön le, hogy ne is foglalkozzunk a melltartóval, teljesen kihagyható az outfitből. Persze nem mindenkinek való ez a „meztelenkedés“, ezért ha szégyellős, néhány férfi figyelmét talán kevésbé hívja majd fel magára, ha melltartót is visel. Válassza például az ultrapuha merevítő nélküli melltartót, amely decens és vonzó látványt nyújt egy tüllszerű topp alatt.

 

Fagyi a ruhán megengedett

A napsütéses idő természetes velejárója a fagyi. És mi lenne, ha egyből a ruhánkra kérnénk? És rögtön egy nagy adagot! Ne aggódjon, nem ügyetlenségre bíztatjuk, csak arról van szó, hogy választhatunk néhány nyári pólót pasztell fagyis színekben. Pasztell rózsaszín, sárga vagy lila... Ön melyik színbe szeret bele az idén?