Tegyen végre rendet az alsóneműi között

okt. 2., 13:28

Egy egész fióknyi alsóneműje van, mégis minden reggele azzal a dilemmával indul, hogy mégis melyikbe bújjon bele? Aztán felöltözik, és jön az örökké tartó húzogatás, igazgatás, sehogy sem kényelmes. Ez bizony annak a jele, hogy ráfér arra a fiókra egy ráncfelvarrás. Olvasson tovább, és 3 hasznos tippet tud meg tőlünk, melyek segítségével végre rendet tehet az alsóneműi között!


1. Osztályozzon, osztályozzon, osztályozzon

Az első lépés, hogy kiselejtezze azokat a darabokat, amelyekben nem érzi jól magát, vagy egyszerűen csak nem tetszenek annyira, ezért már nem is hordja őket. Fél éve rá sem nézett erre a bugyira? Dobja ki! Ennek a melltartónak meg már totál kikopott a színe? Kukába vele! Kicsi már ez a tanga? Most komolyan?!

Legyen szigorú. Ne tartogasson alsóneműt „mi lesz ha“ kifogás mögé bújva. Ön is nagyon jól tudja, hogy nem lesz „ha“, és hogy egy ilyen felesleges darab már csak arra jó, hogy reggelente fennakadjon rajta pár perc erejéig.

 

2.  Tartson egyensúlyt

Már csak azok az alsóneműk vannak Ön előtt, amelyeket valóban viselni szokott? Szuper, az első lépés akkor meg is lenne. Most arra kell összpontosítania, hogy melyik típusú fehérneműben érzi magát igazán a saját a bőrében, és hogy hogyan öltözködik a mindennapokban. Ezek alapján válasszon magának alsóneműt – olyat, amely az Ön életstílusához a leginkább passzol.

Sokat sportol és a lezser stílus képviselőjének tartja magát? Akkor az Ön alsónemű fiókjába a klasszikus bugyik tartoznak, magasabb és alacsonyabb derékkel is, valamint a női boxeralsók, melyeket a férfias szabás ihletett. Vagy inkább elegáns az outfitje, és gyakran hord szűk ruhákat? Ebben az esetben válasszon brazil tangát, klasszikus tangát vagy alakformáló fehérneműt. Ha döntésképtelen ebben a kérdésben, olvassa el a Hogyan válasszam meg az alsóneműimet c. cikkünket.

Így lesz olyan a fiókja, amely csupa mindennapi viseletre alkalmas fehérneműt tárol. Nem szenved majd többé megfelelő bugyi- vagy melltartó hiányban, mikor tele a komód. Természetesen az is fontos, hogy néha előhúzhassunk a fiókból olyan darabot is, amely különleges alkalmakra hivatott. Nem szereti a tangát? Mégis jó, ha van egy belőle a testhez simuló ruhája alá, vagy ha egyszerűen csak szexisebbnek akarja érezni magát.

 

3. Legyen racionális

Az ember azt hinné, minél nagyobb a választék, annál jobb. De az ellenkezője az igaz. Azzal, ha csak olyan bugyikat vesz, amelyeket valóban kihasznál, nem csak helyet, de időt is spórol magának. Ráadásul vége az egész nap tartó rossz kedvnek, amelyet a szorító melltartó okozott.

Ha a selejtezés után ledöbbenve fogadta az üres fiók látványát, ne habozzon, bátran keresse fel e-shopunkat, vagy valamelyik üzletünket, segítünk a feltöltésben. Célünk, hogy alsóneműink úgy álljanak Önnek, mintha csak Önre szabták volna őket.

 

Olvasson tovább: