Trendek 2018 ban

szept. 28., 08:29

Ősz - a földszínek, forró teák, gyertyák, de leginkább a divathetek ideje. A divattervezők nem pihentek, és sok érdekes trendet találtak ki számunkra, amely darabjai semmiképp sem hiányozhatnak őszi ruhatárunkból. Melyek ezek?  


 

Az idei ősz színe: a mélyvörös

És ez már hivatalos. Ez az ősz érzéki, energikus lesz, és egyáltalán nem komor. Jellemző színe lett a mély piros, és az ősz azt várja, hogy tetőtől talpig ennek árnyalataiban tündököljön. Szóval mielőtt a mélabús időjárás megérkezésével együtt szürke egérré változna, próbálja ki, hogy mutatna valami tüzes ruhadarabban.

 

A 80-as évek visszatérésüket ünneplik

A másik trend visszanyúl a 80-as évekhez, amikor minden olyan káprázatos és jellegzetes volt. Egy ügyes csavarral mindezt beleviszi a cipőkbe is: az extravagáns, csillogó bakancs nagy visszatérését ünnepli! És ne feledje - minél több csillám és szemkápráztató ragyogás, annál jobb.

 

A kocka el van vetve

Az idén ősszel nem lehet meg kocka nélkül. A kockás minta főleg a midi hosszúságú dzsekiket, kabátokat, ruhákat és ingruhákat érinti. Ha nincs semmi kockás a gardróbban, gyorsan orvosolni kell. A szoknyához vagy ruhához mindenképp viseljen jó minőségű harisnyát. A harisnya akkor tökéletes, ha nem szalad fel és melegít; mindezt a Bellindánál megtalálja.J

 

Nylon kabátok

Az olyan tervezők, mint Michael Kors és Stella McCartney a divatbemutatókon megosztották velünk, hogy az őszi kabátok a nylon miatt könnyűek, takarosak és nem gyűrődnek. A mélyvörös ballonkabát megjelenésének párizsi bájt és - némi bézzsel - brit kifinomultságot kölcsönöz.

 

Széles övek

Biztosan emlékszik az egymást bőven átfedő széles övek divatjára. Volt, aki szerette, volt, aki nem, de egy biztos: idén ősszel ismét egy új „cunamival” nézünk szembe, és a hasonló övek zöld utat kapnak.