Újdonságok a webáruházunkban: Válasszon olyan harisnyát, amely nem szakad el!

ápr. 10., 12:00

A nejlonharisnya örök hátránya, hogy könnyen elszakad – ennek most azonban vége. A szinte elpusztíthatatlan nejlonharisnya olyan megoldást jelent, amelyet minden nő értékelni fog. Nincs több felfutott szem a harisnya szárán és a pótharisnya cipelése a retikülben – válassza azt a darabot, amely nem szakad el, ráadásul szexi formát kölcsönöz alakjának.


Fotó: Pinterest.com 

A szinte elpusztíthatatlan Ultra Resist nejlonharisnya magáért beszél

Egy harisnya, amely nem szakad el, miközben elegánsan áttetsző és összeolvad a bőr színével? Miért is ne. Az Ultra Resist harisnya még a legigényesebbek számára is megoldást kínál. A speciális kötéstechnológiának köszönhetően mindkét szempontból a legjobbat kínálja: tartósságot és áttetszőséget. Így nem kell stresszelnie a metróban ülve vagy a kutyát sétáltatva, ez a harisnya sokkal többet bír, mint gondolná.

Videó beillesztése: https://www.instagram.com/p/C45W58kLNjW/

A Bellinda Flat Tummy nejlonharisnya formálja az alakját

Szoros ruhában méregeti magát a tükör előtt, és nem elégedett a kidudorodó has és a kiálló „úszógumi” látványával? Segítsen a problémán az alakformáló nejlonharisnyánkkal, amely szó szerint összeolvad majd a bőrével. A Flat Tummy 15 DEN harisnya vékony anyaggal és nagymértékben alakformáló hatással büszkélkedhet a has területén. Lágyságának köszönhetően ez a nejlonharisnya tavaszi és nyári napokra is alkalmas, amikor szépen egységesíti a bőrszínt, feszesíti a testet épp ott, ahol szükség van rá, és mégis kellemesen légáteresztő.

Fotó: Pinterest.com

Combfix mattító hatással

A combfix szexi harisnya hírében áll, de elsősorban praktikussága miatt népszerű. Midi- és maxiszoknyák vagy szűk ruhák alatt viselik, és néha kihívóan kikandikál a szoknya sliccéből. A combfixeket sokáig főként fényes kivitelben kínálták, de itt az ideje, hogy újra bevezessük a Matt Hold Up Sexy combfixet, amely természetesnek tűnik és a bőr megjelenését utánozza. A szexi szegély szilikoncsíkokkal megbízhatóan tart a lábon, és felébreszti szunnyadó nőiességét.

Az örökké szakadt harisnya már a múlté

A kényelemnek kellene lennie minden öltözék alapjának – még az ünnepi, nagyszabású gálaestre szánt ruhákénak is. Ha pedig már magas sarkakon kell egyensúlyoznia, lehessen biztos abban, hogy legalább a ruha sehol nem vág be, nem dörzsöl és nem nyom. A nejlonharisnyára pedig ez duplán érvényes. Koncentráljon a szélesített derékrészre, amely homokóra-hatást kölcsönöz az alakjának anélkül, hogy a bőrébe vájna. Válasszon alacsonyabb DEN-számú modelleket, amelyek puhábbak, légáteresztőbbek, és egyenletes színt kölcsönöznek lábának. Végül, de nem utolsósorban, válasszon olyan nejlonharisnyát, amelyen nem fut fel a szem és tartósságával tűnik ki.