Útmutató hölgyeknek a vásárláshoz: Hogyan válasszuk ki a megfelelő férfi alsóneműt?

aug. 27., 08:35

A férfi alsónemű beszerzése gyakran a nőkre hárul.  Amennyiben Ön is épp boxeralsó-vadászatra készül, olvasson tovább! Tanáccsal szolgálunk, hogyan válasszon olyan darabokat, amelyeket mintha csak ráöntöttek volna párjára vagy a környezetében élő másik férfira, aki számára vásárolja, ráadásul még kedvelni is fogják.


A boxeralsó mindig nyerő

A boxeralsó kétségkívül az egyik legnépszerűbb férfi alsónemű. A francia boxer esetében szűk alsónadrágról van szó, amely tökéletesen körülveszi az alakot, és rövidebb vagy hosszabb szárú változatban egyaránt kapható.  A boxeralsót viselő férfiak főként a kényelmet értékelik bennük (mármint a megfelelő méret kiválasztása esetén), valamint a tényt, hogy szűk nadrág alatt sem hat zavaróan a kontúrja és sehol semmi sem kandikál ki az alsóneműből. A tény pedig, hogy a boxeralsó pl. a fecskével ellentétben megjelenésre is vonzó, a hölgyeknek okoz örömöt.

Lazább fazonú boxer a komfort kedvelőinek

Valamivel kényelmesebb viseletet jelent a bővebb szárú boxeralsó. Az urak ezeket inkább alváshoz vagy olyan tevékenységeknél részesítik előnyben, ahol a lehető leglazábban akarják érezni magukat. Például sportoláshoz nem a legideálisabb választás. Mondhatjuk, hogy a klasszikus, Y-vonalú fecske stílusú alsónemű ideje már leáldozott, azonban továbbra is van néhány férfi, aki ragaszkodik hozzá. Napjainkban ráadásul sportos kivitelben is kapható.
Tanácsunk tehát a következő: olyan fazont válasszon, amelyet az érintett férfi a lehető legkényelmesebbnek tart. Nincs értelme ráerőltetni valamit, ami Önnek ugyan tetszik, ő viszont mégsem érzi magát benne jól.
 

És milyen anyagból készüljön?

Az alsónemű anyagának általánosságban a lehető legjobb minőségűnek kellene lennie – légáteresztőnek, kényelmesnek és ellenállónak a gyakori mosással szemben. Ha biztosra akar menni, válasszon 100% pamut darabokat, elasztánnal kombinálva.
 

Hogyan határozzuk meg a boxeralsó helyes méretét?

Ha ismeri a partnere ruhaméretét, akkor nem nyúlhat mellé, mivel az általános ruhaméret a legtöbb esetben megegyezik az alsónemű méretével is. Viszont, biztos ami biztos alapon, javasoljuk, hogy mérje meg partnere csípőkörfogatát mérőszalaggal, és keresse ki az alábbi táblázatban a megfelelő méretet. Azonban az alsónemű hossza is döntő fontosságú, mivel meg kell felelnie a férfialak típusának. A boxeralsó esetében az alsónemű hossza főként a comboktól függ – minél izmosabb párja combja, annál rövidebb alsóneműt válasszon számára.
 

Egyszínűt vagy mintásat?

Ha olyasvalaki számára keres alsóneműt, aki követi a trendeket és inkább a játékos stílust kedveli, a mintás, színesen tarka boxeralsó minden bizonnyal elnyeri majd a tetszését. A konzervatívabb típusú férfiaknak viszont inkább egyszínű darabokat válasszon, amelyeket maximum egy felirat díszít.