VÁLASSZON ajándékot karácsonyra

okt. 23., 06:03

Közeleg a karácsony, és napirendre kerül a karácsonyi ajándékok beszerzése is. Önnek is fejtörést okoz, hogy mivel lepje meg szeretteit a fa alatt? Hagyja, hogy segítsünk! Van ugyanis néhány tippünk, amelyetől biztosan felcsillanak ismerősei szemei.


Ajándék az anyukáknak Alakformáló harisnyanadrág Aloe Vera kivonattal

Az Aloe Verát tartalmazó harisnyanadrággal szép és egyben praktikus ajándékkal lepheti meg az édesanyját. Minden anyuka örül egy elegáns harisnyának. Ne elégedjen meg egy akármilyen nájlonharisnyával. Az Ön anyukája csakis a legjobbat érdemli. Válassza például az aloe verát tartalmazó harisnyanadrágot, amely egész nap gondoskodik lábairól, annak vérellátásáról és hydratációjáról. A finomabb harisnyákkal sem nyúlhat mellé, amelyek az egész alakot karcsúsítják.
 

Női alsó magasított csípőszabássalAjándék a nagymamáknak

"Fel ne fázz a lábadtól." Inspirálódjon ezáltal a nagyamák körében oly közkedvelt mondat által, és lepje meg nagyiját speciális bambusz viszkózból és elasztánból készült zoknikkal. A bambusz szálak gátolják a baktériumok és a penész  elszaporodását, az elasztán pedig maximális kényelmet biztosít. Ezen kívül széles szegéllyel is el vannak látva ezek a zoknik, így nem vágják be a lábszárat, és alkalmasak cukorbetegek számára is. Ki mondta, hogy az időseknek elnyúlt, silány minőségű fehérneműt kell hordaniuk? Lepje meg nagymamáját jó minőségű, magas derekú alsóneművel.
 

Ajándék a feleségeknekSzuper push-up melltartó

Örvendeztesse meg élete párját karácsonykor gyönyörű fehérneművel. Bizonyítsa be, hogy az Önök mögött alló évek ellenére még mindig vonzó, és lepje meg egy csábító melltartóval. Egészítse ki a kollekciót egy szép brazil tangával is. A merészebb hölgyeknek combfixxel is bővíthetjük a csomagot. Istenien illik a rövidebb ruhákhoz, és az estélyi darabok alá is, a szilikon pántnak köszönhetően pedig tökéletesen tartja magát.
 

Prémium Bmen boxerAjándék a férjeknek

Minden férfi értékeli a kényelmet. Lepje meg kedvesét kényelmes alsóneművel, amely sehol sem vág be, és tökéletesen illeszkedik. Válasszon a feszesebb vagy szabadabb szabású fecskék vagy boxeralsók közül párja kedvenc színeiben. A sportólokat biztosan megörvendezteti nehány funkcionális zokni, amelyek a sportaktivitás közben lábaikat szárazon tartják. Ha csak egy focimeccset vagy egy squash edzést lejátszik ezekben a Jézuskától kapott zoknikban, soha többé nem fog akarni másat a lábára húzni.
 

Tekintse meg e-shopunkban széles kínálatunkat, és válasszon szeretteinek további ajándékokat.

 

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább