Zokni és nyári cipő? Mítusz vagy valóság?

jún. 21., 15:27

Itt kopog a nyár az ablakon, és a nyári ruhákhoz a szandálok, balerina cipők és más nyári cipők illenek a leginkább. Hogyan éljük mégis túl ezeket a forró hónapokat zúzódások és horzsolások nélkül? Csodák csodájára zoknikkal!


 

Legyen akár tél, akár nyár, zokniban mindig kényelmesebbBallerinas titokzokni

Ha Önt is gyakran kínozzák a hólyagok és a horzsolások, ha mezítláb húzza fel kedvenc nyári cipőjét, Önnek egyszerűen szüksége van arra, hogy zoknit húzzon. Ráadásul nyáron a lábaink jobban izzadnak, mint a téli hónapokban, aminek az izzadságban megtalálható baktériumok nagyonis örülnek, munkájukat a nap folyamán szorgosan végzik, és mikor Ön este kibújik a balerina cipellőből, a felszabaduló szagoktól az ájulás kerülgeti. Speciális szövetből készült zoknijaink lehúzzák a függönyt a rosszindulatú mikrobák előtt, mivel megakadályozzák az izzadság szerkezetének megbontását. 

 

Ismeri a balerina zoknik, a hipertitok zoknit?

Az olyan finom cipőkhöz, mint a balerina cipő, feltűnésmentes zoknira van szüksége. A piacon különféle klasszikus pamut zoknit talál, a legkülönfélébb színekben, de ismerjük el, a kikukucskáló szélek azért mégsem nyújtanak esztétikus látványt. Ezért válassza inkább a nylonból készült balerina zoknikat. Mindezek felett a Bellinda elődrukkolt még egy újdonsággal, a Ballerinas nylon zoknikkal, melyek 

Fényes térdfix

funkciós szálai megakadályozzák a bakteriumok tevékenysége által keletkezett izzadságszag kialakulását, így Önnek nem kell többé attól a pillanattól rettegnie, mikor váratlan helyzetben le kell húzalkodnia valahol. A nylon zoknik ráadásul nagyon diszkrétek az ilyen kis nyári balerina cipőkben, így nem fogják viseletét tovább díszíteni.  
 
 

Ne párolódjon harisnyában

Harisnyában tölteni egy egész trópusi napot nem csak kényelmetlen, de egy kellemetlen gombás fertőzés kialakulását is kockáztatja. Ha nem mer harisnya nélkül ruhát felvenni, válasszon egy midiruhát és hozzá egy nylon térdfixet. Gyönyörű vádlikat kölcsönöz, ráadásul megvédi lábait a kellemetlen horzsolásoktól, melyeket a szandál pántja okozna. Mindemellett nem kell egész nap egy feszes harisnyában szenvednie, ellenkezőleg, a szoknyában vagy egy ruhában olyan szellősnek érzi majd magát, mint egy pillangó.