Zokni, mint játékos kiegészítő. Mivel kombinálhatóak?

aug. 23., 12:05

Tudta, hogy a zokni népszerű ajándék, egyidejűleg pedig nagyszerű divatos kiegészítő is? Az eredeti és játékos mintájú zoknival nemcsak tökéletesen kifejezheti személyiségét, de az egész irodát vagy a többi járókelőt is felvidíthatja vele. Fedezze fel magában újra a gyermeki ént és nézze meg, hogyan kombinálhatja ezeket a divatos zoknikat.


Mokaszinhoz, tornacipőhöz és szandálhoz

Ahhoz, hogy a zoknit divatos kiegészítőnek tekinthessük, valóban minőségi és reprezentatív darabnak kell lennie, amely valamilyen szempontból egyedi, akár a színével, akár mintájával vagy nyomatával. Az ilyen zokni még a legunalmasabb összeállítást is képes különlegessé tenni és határozottan megérdemli a környezet figyelmét. A legjobban fehér tornacipőben tűnik ki, a férfiaknál pedig mokaszinban, miközben csehként végre a specialitásunkat is érvényesíthetjük: a zoknit szandállal. A zokni viselés szandállal és papuccsal épp világszerte hódít – ezt különösen a norvég blogger és influenszer hölgyek profiloldalán láthatjuk.

 

Kedvencünk a flamingó, a kaktusz vagy épp a láma?

A piacon olyan nyomatokkal és mintákkal rendelkező zoknik sokasága érhető el, amelyek csak eszébe jutnak, jelenleg a legnagyobb népszerűségnek az állatos, gyümölcsös mintájú, vagy a közismert animált karaktereket ábrázoló zoknik örvendenek. A bolondos zoknik növekvő népszerűségére a Bellinda is felfigyelt, és minden zokni rajongó számára alkottuk meg a CRAZY speciális zokni kollekciót. Megtalálhatóak benne a színes, lámát, katicabogarat, aranyos kaktuszokat és flamingókat ábrázoló darabok is, amelyekkel tökéletesen kihangsúlyozhatja, amit szeret, vagy épp azt, ahogy érzi magát.

 

Játsszon, de azért óvatosan!

Ahhoz, hogy egy ilyen eredeti zoknit a napi outfitünk figyelemfelkeltő részévé tegyük, szükséges némi bátorság, egyúttal pedig a részletek iránti érzék. A zokni helyes kombinációjához alapvetően nem létezik semmiféle szigorú szabály, ha a zokni színben passzol a ruházatunk többi részével és nem ütközik vele a mintája sem, a hatásos eredmény garantált. Alapvetően azonban érvényes, hogy minél vadabb mintájú és színű zoknit választunk, annál mérsékeltebb darabokkal egészítsük ki. Egyedül így tölti be a szerepét – és kelti fel a figyelmet. Az urak akkor teszik a legjobban, ha eredeti zoknival élesztik újjá öltönyüket és hagyják, hogy a zokni lázadó módon kikandikáljon a mokaszinból. Fekete vagy sötétkék öltöny esetén bízza magát a fantáziájára és ne féljen az igazán vidám kombinációktól sem, mint például a flamingókat, hegyeket vagy akár fényképezőgépeket ábrázoló zokni. A színes öltöny extravaganciáját még jobban kihangsúlyozhatja, ha ugyanolyan színű motívummal rendelkező zoknit választ, vagy ha legalább átmegy ilyen színbe.

 

A hölgyek egy egyszínű felsőből és lazább szabású rövidnadrágból vagy szoknyából álló, egyszerű outfit mellett tehetik le a voksukat, amelyben a tornacipőből kikandikáló, katicabogarakkal vagy kaktuszokkal díszített vidám zokni dominál. Stílusos kombinációt érhet el egy teljes egészében fehér összeállítással is, amely maximálisan engedi kitűnni a színes zoknit. Ha azonban a bolondos mintájú zoknik még nem teljesen nyerték el a tetszését, próbálja meg kiegészíteni gyűjteményét legalább kárómintás darabokkal, amelyek segítségével szintén vidámabbá teheti napját.

 

És hol viseljük a Crazy zokninkat?

A Crazy zoknik viselését egyáltalán nem kell tematikus összejövetelre vagy vacsorára tartogatnia. Ha az Ön vállalati kultúrája megengedi, cserélje le unalmas, hétköznapi zoknijait játékos darabokra és nyugodtan büszkélkedjen velük az irodában, akár napi szinten! Valójában számos menedzser is gyorsan a magáévá tette ezt a trendet, hiszen gyakran épp a zokni jelenti az egyedüli dolgot, amivel kicsit feldobhatja a formális munkahelyi ruházatot.

 

 

A Bellinda cookie-kat használ a legjobb szolgáltatások nyújtásához. A folytatással beleegyezik a cookie-k használatába a Bellinda weboldalán. Olvasson tovább