JÁTÉKOS ZOKNIVAL TÖRD MEG A HIVATALOS RUHÁZAT UNALMÁT ÉS LEGYÉL TE IS TRENDI

28. 09. 18

A gyáva konzervatív alakok egyre fogynak, és az utcákat elárasztják az öltönyös fenegyerekek, akik olyan stílusos zoknit viselnek, ami mágnesként vonzza a tekintetet. Eddig azt hitted, hogy a zokninak passzolnia kell a cipőhöz, és maradjon rejtve? Akkor olvass tovább.

 

Mutasd meg a zoknid a világnak

Ha meguntad a divatos menedzser-stílust, akkor épp itt az ideje, hogy szembe menj az áramlattal és megmutasd a világnak, ki is vagy valójában. Mivel? Nézzük ezt a nagyszerű, és figyelemre méltó részletet - a zoknit.  Az utóbbi idők trendje a zoknit divatos kiegészítővé tette, amely még a legnagyobb eleganciát is elengedheti és szakíthat a hivatalos viseletekkel.

 

A pöttyökért, a banánért vagy a pingvinekért rajongsz?

Talán most azt kérdezed, hogy mennyire mehetsz vissza a gyerekéveidhez, és mi az, ami már túl sok. Annyit mondhatunk, hogy általános viselet mellett minél bolondabb a zokni, annál jobb. Engedd szabadjára fantáziádat, és válassz a banános, avokádós trendek játékos mintái közül, vagy válaszd akár a Crazy zokninkon fészkelő pingvineket.

 

Az állatos motívumokkal díszített Crazy zokni, vagy akár a lédús gyümölcsök ábrái felvidítanak majd az irodában, míg a kárómintás zoknik egy kicsit kifinomultabbak, így ezeket gond nélkül felveheted bármilyen formális eseményre.

 

De légy óvatos...

 

Még az öltönyhöz viselt Crazy zokninak is vannak szabályai:

  • A zoknit ne az öltönyhöz, hanem a nyakkendőhöz, vagy a díszzsebkendőhöz válaszd.
  • Igyekezz, hogy a zokni színe ne passzoljon a cipőd színéhez.
  • A fontosabb megbeszélésekre okosan válassz zoknit; egy vidám minta nem biztos, hogy téged segít, amikor az ügyféllel találkozol.
  • A zokni mindenképp legyen elég hosszú, a csupasz bőr vagy a szőrös láb látványa tabu!

Fehér öltönyhöz mindig fehér zoknit viselj.

 

Poradna Tags List

Zoknik Férfi fehérnemű