5 FAJTA BUGYI, MELYEK NÉLKÜL NEM LÉZTEZHET

24. 02. 16

Nem tudja eldönteni, milyen bugyit válasszon? Nézzük meg, milyen szabályok szerint kell alsóneműt választanunk, és hogy mi az, ami az Ön ruhatárából sem hiányozhat.

Fontos a méret

Ha bugyit választ, mindig figyeljen a megfelelő méretre. Az alsóneműnek nem szabad sehol sem törnie, sem szorítania. Egy kisebb darabbal a varrás kellemetlen nadrág vagy szoknya alóli átütését kockáztatja, ráadásul a bőrön is nyomot hagyhat. Ami az anyagot illeti, a legkedveltebbek a magas pamuttartalmú darabok. A pamut nedvszívó, puha és tulajdonosának egészséges és nagyon komfortos viseletet biztosít. Bátran rendeljen alsóneműt e-shopunkból. Ha bármilyen oknál fogva nem felelne meg a választott árú, feltétel nélkül visszavesszük 14 napon belül.

 

1. Bízzon a kényelmes klasszikusbanNői mikroszálas alsó

A klasszikus szabás sosem megy ki a divatból, mindig a legkedveltebb bugyik közé fog tartozni. A klasszikus szabású bugyik nagyon kényelmesek és alkalmasak a mindennapi viseletre. Tökéletesek sportoláshoz is. Számtalan szín és minta között válogathat.
 
 

2. Tegyen mély benyomást egy csábító tangával

A közkedvelt szexi tangát akkor viselje, ha öltözáke szorosan a fenekéhez simul. Ez a darab tökéletesen feltűnés mentes, és a férfiak egyszerűen imádják. Sportolás közbeni viselésekor viszont legyen óvatos. Aktív mozgáshoz nem alkalmas anyaga és alacsony nedvszívó képessége miatt.
 
 

Női mikroszálas alsó 3. Az ügyes brazil fazon

Kompromisszumot keres a hagyományos bugyi és a tanga között? Akkor döntsön a brazil fazon mellett. Alsó szegélyét csábító csipke díszíti, felső részén pedig magasított a derék környékén. Nagyszerű kombinációja a kényelmes viseletnek és a szexi látványnak. 
 
 

4. Inspirálódjon a férfiak ruhatárából

A divattervezők gyakran inspirálódnak a másik nem darabjaiból, nem volt ez másképp akkor sem, mikor megalkották a  női boxeralsót. Jellemzői az extrém alacsony derékvonal, és ezzel ellentétben a hosszú szár, mellyel a férfi boxeralsóra emlékeztet. 
 
 

5. Praktikus asszisztens alkalmi ruhák viselésekor

A következő funkcionális variáns, azaz az alakformáló bugyi, alkalmas a feszesen testhez simuló ruhák alá, melyek kiemelik alakját és vonalait. Játszva eltűnteti a tökéletlenségeket, és magabiztosságot kölcsönöz Önnek.